facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aardbeienboer

Aardbeienboer

Info

Winkel: hoek Princenstraat/ voorstraat Katwijk zh.
Standplaats: donderdag, vrijdag en zaterdag Gouden Rijderplein Delfgauw! Vrijdag in Oegsgeest!



"KIJK VOOR DE ACTUELE OPENINGSTIJDEN OP ONZE SITE! Op ons familiebedrijf wordt al generaties lang de heerlijke rode vrucht geteeld. Je kunt van april tot november een kijkje komen nemen op de kwekerij en op ons binnen en buitenterras komen genieten van alle heerlijkheden. Maar er kan nog veel meer: kinderen kunnen zelf een doosje plukken en het aardbeiendiploma verdienen, er zijn speurtochten, spellen, een grote speeltuin, huifkartochten, picknicken, wandel- en fietstochten en rondleidingen. Omdat er voor jong en oud volop activiteiten zijn is Het Aardbeienterras ideaal voor familiefeestjes en groepsuitjes. Het Aardbeienterras is gelegen naast het prachtige natuurgebied de Pannenhoef en is gratis toegankelijk met volop parkeergelegenheid."
Adres:
Telefoonnummer: 0654762420
Stad: Rijsbergen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boomkwekerij Kennis Boomkwekerij Kennis 81 km Strozbery purfekt
Esri Potcultuur Esri Potcultuur 82 km Met me buurman geweest. Vrachje bomen wezen halen.wat zijn dat gastvrije mensen zeg.e...
Recensies
Leuk groot grasveld waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Als het warm is staan er kleine zwembadjes op, de kinderen kunnen dan van een glijbaantje in het water glijden. Er is ook een kabelbaan, een schommel en een springkussen. Je kunt er koffie/thee drinken of een grote kan siroop bestellen. Ze hebben ook ijsjes. De kinderen mogen ook zelf aardbeien knippen in de kassen. Onze kinderen gaan er graag heen. Het is er erg leuk.
Leuke plek voor kinderen en mooie wandelroutes in de buurt. Picknickmand is een aanrader. Helaas is de bediening erg traag en niet ingesteld op drukke dagen, verder erg leuk!
Kinderproef gezellig plek voor met familie en vrienden…mooi in de natuur….
Doe aub wat aan jullie catering op drukke dagen Meer dan een half uur moeten wachten op bestelling. Leuk dat brengen, maar concept werkt niet. Voor de rest allemaal oud, zorg eens voor nieuw kleedjes, doeken etc. Kinderen hebben dit niet in de gaten en is het verder een leuke speeltuin Maar investering is echt nodig
Heerlijke high tea genoten. Schappelijke prijzen, veel speelruimte en activiteiten voor kinderen. Enige verbeterpunt: afvalemmertjes op de tafel. We konden onze theezakjes verpakkingen etc niet kwijt.
Een leuk uitje om te doen met kleine kinderen. De kinderen mogen zelf in de kas een bakje met aardbeien plukken/knippen en daarna krijgen ze een aardbei-knip-diploma. Er is een speelweide met picknicktafels en een springkussentje, geitjes, een winkeltje en je kunt ook speurtochten doen. Vanaf de tafels middenin de speelweide kun je eenvoudig eten & drinken bestellen en toekijken hoe de kinderen spelen. De cappuccino is geen aanrader, maar de sapjes wel : Het is landelijk opgezet, de speeltoestellen zijn wat verouderd en het geheel doet lekker kneuterig aan maar daar hou ik wel van. Met wat oudere kinderen is het spelplezier denk ik sneller klaar.
Heel leuk voor kinderen
De eigenaar van het aardbeien terras is ontfatsoenlijk is en geen zakenman. En er is alleen maar ondeugdelijk/levensgevaarlijke speelgoed voor de kinderen. Zou het niemand aanraden.
Mooie locatie, qua personeel kan het beter. Had een high strawberry, moest regelmatig vragen om extra thee en koffie. Weinig service voor een behoorlijke prijs.
Extra punten voor glutenvrije wafels! Wij hebben het erg leuk gehad met de speurtocht en een wandeling naar het speelbos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid