facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aardbeien Drive-in J&B

Aardbeien Drive-in J&B
Adres: Looweg 8a, 5406 PL Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 395 244
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Looweg
Huisnummer: 8a
Postcode: 5406 PL


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30–19:30
woensdag: 09:30–19:30
donderdag: 09:30–19:30
vrijdag: 09:30–19:30
zaterdag: 09:30–19:30
zondag: 09:30–19:30

Recensies
Heerlijke aardbeien op diverse manieren te verkrijgen wafel, shake, chocolade, etc. was niet druk op woensdag middag rond 14:00 uur. Snelle vriendelijke service. ÉCHT lekker!!!
Zojuist naar de drive in geweest.nWe hadden netjes gereserveerd zoals ze vragen dit te doen in de weekenden en dat was ook wel nodig.nIk denk dat we zeker 1 uur in de rij hebben gestaan. Opzich nog net te doen.nEr stond een verkeersregelaar en er was ook een man die met een bezem netjes de weg bij veegde, vanwege het water denk ik.nVrolijke meid achter de balie !nWe hadden echt van alles besteld, normaal bakje aardbeien, soesjes, de milkshake, een udense bol en de chocolade aardbeien, het was allemaal even verrukkelijk!nNormaal gesproken eten wij alleen maar biologische aardbeien, vanwege de hoeveelheid pesticiden etc dat over aardbeien wordt gespoten.nToch leuk om eens een uitzondering te maken en dan meteen zo lekker te kunnen smikkelen en smullen met z'n alle !
1,5 uur gereden naar de Aardbeien Drive Thru. Het ziet er allemaal heel mooi uit, maar ik vind het meeste het geld niet waar eerlijk gezegd. De milkshake is erg waterig en heeft niet veel smaak. De soesjes waren best lekker, maar de wafels vielen daarin wel weer tegen. De wafels zijn sowieso koud wat ik wel begrijp, maar toch teleurstellend vind als je dan €6,65 er voor betaald. De wafel was sowieso nog al flauw en er was niet veel aan qua smaak. Voor iets dat zich centreert op aardbeien, waren dit ook niet per se de lekkerste die ook heb gehad.nnZoals ik al zei, het ziet er zeker mooi uit maar het is allemaal middelmatig qua smaak. Ik zou zeggen dat je meer voor de leukigheid zou moeten willen gaan, dan het eten.
Lang in de rij gestaan, maar dit was de tijd meer dan waard. Udense bol en wafel met verse aardbeien zijn zeker een aanrader.
Kennis gemaakt met de aarbeien drive-in.nEen echte aanrader.nnMilkshake was heerlijk!nTevens cadeauverpakking aardbeien meegenomen.nnDe smaak van de aardbeien is echt top.nGeen kleine aardbeien.nPrima prijs - kwaliteit verhouding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid