facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aannemingsbedrijf Hooikaas B.V

Aannemingsbedrijf Hooikaas B.V

Info

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovaties, politiekeurmerk, kozijn reparaties cq vervangingen.

Geschiedenis

Aannemingsbedrijf Hooikaas is een bouwbedrijf in Burgelijke en Utiliteitsbouw in de regio Papendrecht.

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit: onderhoudswerkzaamheden, verbouwingen, badkamer/keuken/toiletrenovaties, aanbouwen, dakkapellen, dakopbouwen en verder alle voorkomende aannemingswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en woningbouwverenigingen.

Bij het uitvoeren van de bovenstaande werkzaamheden maken wij gebruik van vaste onderaannemers, bedrijven waar we een vertrouwensband mee hebben en die de onderstaande werkzaamheden met onze coördinatie uitvoeren: heiwerk, grond- en straatwerk, elektra, loodgieterwerk, schilderwerk, enz.

Alle overige werkzaamheden zoals o.a. metselwerk, tegelwerk, stucwerk, vloeren smeren en alle voorkomende timmerwerken voeren onze eigen werknemers zelf uit.


Hooikaas b.v. werkt al ruim 35 jaar voor gerenomeerde woningbouwverenigingen en diverse instellingen. Alle soorten werken worden uitgevoerd van groot tot klein.
Enkele voorbeelden zijn:
Enkele tegels vervangen tot volledige vervanging Gaten in vloeren aansmeren of de smeervloer vervangen of egaliseren
Plafondreparaties of deze geheel vervangen, enz.
Een dakpan vervangen in verband met lekkage of zelfs het hele dak vernieuwen
Dakkapellen/Dakopbouwen

Een facet van ons uigebreide dienstpakket .
Wij gaan eerst samen met u ter plaatse bespreken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn en aan de hand daarvan ontwikkelen we de gewenste opbouw. Er zijn namelijk mogelijkheden zoals :
• Onderhoudsvrij, onderhoudsarm
• Hout, kunststof, afgemetselde muren
• Plat dak, schuin dak
• Soorten kozijzen
• Geheel afgewerkt of casco uitgevoerd
• Traditioneel bouwen of prefab enz.


Keuken, badkamer, toilet
Het installeren kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Op uw verzoek begeleiden wij u ook bij de aankoop van keukens, sanitair en tegels en kunnen wij u deskundig adviseren wat de beste mogelijkheden zijn voor de ruimte waar het een en ander in geplaatst moet worden. Dus naast het installeren bestaat ook het adviseren tot de mogelijkheden.


Nieuwbouw
Voor nieuwbouw bent u bij ons aan het goede adres, echter gezien onze capaciteit blijft dit beperkt tot een enkele woning/villa met garage of schuur en doen wij geen seriematige woningbouw. Ook bedrijfskantoren en opslaghallen kunnen wij realiseren tot een beperkte grootte.

Beschikt u over een duidelijke bouwtekening met bestek dan kunnen wij u een nette offerte doen toekomen waarmee u weet waar u aan toe bent en niet steeds voor nieuwe verassingen komt te staan. Heeft u nog geen bouwtekening, ook dan willen wij graag het een en ander met u bespreken over de mogelijkheden.

Onze kwalificaties
U wilt gaan bouwen of verbouwen. Dan is het verstandig in zee te gaan met een aannemer die zekerheid, kwaliteit en vakmanschap kan bieden. Wanneer u werkt met een bij Bouwend Nederland aangesloten aannemer weet u zeker dat uw aannemer beschikt over de juiste diploma’s en vergunningen.

Aannemingsbedrijf Hooikaas b.v. is lid van Bouwend Nederland (het oude NVOB, Nederlands Verbond van Ondernemer in de Bouwnijverheid). Wij voldoen dus aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Een aannemer die aan de lidmaatschapscriteria voldoet moet onder andere in het bezit zijn van:
Een vergunning voor het uitoefenen van het aannemersbedrijf
Een vakbekwaamheidsdiploma AVBB (KOB) of gelijkwaardig
Inschrijfnummer loonbelasting en omzetbelasting
Bedrijfs – WA verzekering
CAR verzekering (Constructie All-Risk verzekering)

Bouwgarant
Als lid van Bouwend Nederland kunnen wij u Bouwgarant aanbieden, deze garantiecertificaten worden verstrekt door de Stichting BouwGarant en voorzien onder andere in:
•Afbouw als uw aannemer niet aan zijn verplichtingen kan voldoen
•Herstel van gebreken die binnen 6 maanden na oplevering zijn gemeld
•Herstel van constructiegebreken die binnen 18 maanden na oplevering zijn gemeld



"Het bedrijf is opgericht in 1917 en bestaat dus al ruim 100 jaar.Wij doen veel in het verbouwen van woningen, zoals dakopbouwen, dakkapellen, aanbouwen, garages, badkamers, keukens, nieuwe kozijnen, complete woningen strippen en renoveren en alle voorkomende timmerwerken.Naast woningen verbouwen we ook bedrijfsgebouwen.Verder zijn we werkzaam bij VVE's en een woningbouwvereniging.We hebben een eigen productiehal met een machinale houtbewerking waar we veel prefab bouwen om de bouwtijd op locatie zo kort mogelijk te maken en we hebben dan geen last van weersinvloeden."
Adres: Ketelweg 31, 3356 LD Papendrecht
Telefoonnummer: 0786159118
Stad: Papendrecht
Route: Ketelweg 31
Postcode: 3356 LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogvliet betonboringen en sloopwerken Hoogvliet betonboringen en sloopwerken 463 meter Fijn bedrijf aardige mensen
Visser & Smit Hanab Visser & Smit Hanab 547 meter Visser & Smit Hanab
LM Totaal Montage LM Totaal Montage 1 km Marco heeft bij ons thuis heel goed werk geleverd groepenkast helemaal vernieuwd stop...
Nesselande Projecten Nesselande Projecten 2 km Nesselande Projecten BV is een bedrijf met veel ervaring in bouwprojecten van grote d...
R H Klusbedrijf Papendrecht R H Klusbedrijf Papendrecht 2 km Voor uw zonnepanelen, timmer-, klus- of dakwerk bent u bij mij aan het juiste adres.
Champagnemuur.nl Champagnemuur.nl 9 km Opzoek naar een eyecatcher voor in jou woonkamer of keuken? Onze champagne muren trek...
Recensies
Na veel lekkages vroegen we de heer Hooikaas offerte te maken voor een dakkapel. Niet alleen de offerte kwam, maar ook werd de lekkage verholpen en dat was menig aannemer niet gelukt! Inmiddels is de nieuwe dakkapel geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee. Dankzij de heer Hooikaas en zijn vaklui geen stress meer als het regent!!
In september 2022 zijn in opdracht van EnergieMinder door Hooikaas zonnepanelen op ons dak geplaatst. Zoals al enigzins verwacht van de vorige verbouwing waren ze netjes op tijd en werd er vlot en zeer netjes gewerkt. Binnen een dag lagen alle panelen aangesloten en wel naar tevredenheid op het dak.
In de zomer van 2019 een dakkapel met complete zolderverbouwing laten uitvoeren door Metsel- en Aannemingsbedrijf Hooikaas B.V. en ik ben nog steeds zeer tevreden met het eindresultaat twee mooie kamers kunnen realiseren waarvan één is uitgerust met een strakke Keralite dakkapel, vliering in de zolder, mooi weggewerkte schuifkasten wand, dakramen laten plaatsen/verplaatsen en tien zonnepanelen op het dak laten zetten. De voorbereidingen kostte me een jaar maar de gesprekken en bezoeken en vooral de inbreng van Arie tijdens deze bezoeken heb ik als zeer waardevol ervaren. In het kader van de verbouwing werd er goed meegedacht en kwam men met goede suggesties om het maximale eruit te halen. Verder zeer vriendelijk en kundig personeel die netjes werken en in twee weken iets moois hebben weten neer te zetten. Nogmaals bedankt daarvoor!!! Een punt van aandacht waar beter op gescoord kan worden is de nazorg maar dat heb je ook niet altijd in de hand qua drukte en bezettingsmogelijkheden. Kortom een prettige en betrouwbare aannemer die goed werk afleverd die ik bij volgende grote klussen zo weer zou benaderen.
Erg blij zijn wij met onze beide mooie dakkapellen die Aannemingsbedrijf Hooikaas voor ons heeft gebouwd en geplaatst. Onze zolder moest worden geïsoleerd en we wilden graag aan beide kanten van ons huis een dakkapel. We kwamen uit bij dhr. Hooikaas. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt, volgde er een offerte. Toen was het even puzzelen voor een datum omdat droog weer wenselijk was. Voor het plaatsen, wat in één dag gebeurde, kwam er een grote kraan die eerst het puin van de zolder naar beneden heeft getild. Nu het dak op twee plekken open moest, was er best wat af te voeren. Vervolgens konden alle bouwmaterialen naar boven waarna de dakkapellen volgden. Vooral het plaatsen van de dakkapellen was geweldig om te zien! De zolder is de erop volgende dagen prachtig afgewerkt; we hebben nu een voorzolder en een ruime zolderkamer waar we erg blij mee zijn.
Afgelopen maand onze 100 jaar oude gevels laten opknappen. Goede vakman die op prima termijn top resultaat levert. Communicatie rond planning mag wat pro-actiever.
Goed advies gehad. Badkamer compleet vervangen met nieuw leidingwerk en stroomvoorziening. Werken netjes en alles is mooi schoon opgeleverd.
Een grote verbouwing zeer netjes en vakkundig uitgevoerd: 2 dakkapellen, nieuwe keuken met deels aangepaste voorgevel en van onder tot boven gestuct + geschilderd. We zijn heel blij met het resultaat. Heel fijn dat er zo goed werd meegedacht/ geadviseerd en het ook mogelijk was om dingen te laten uitvoeren die we niet vooraf hadden bedacht maar het eindresultaat wel nog mooier maken. Daarbij werden de kosten steeds duidelijk aangegeven. Ik beveel deze aannemer zeker aan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aannemingsbedrijf Hooikaas B.V met het openbaar vervoer


Papendrecht, Kooyhaven 30 meter
388
Papendrecht, Kooyhaven 30 meter
388

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid