facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aannemingsbedrijf Fraanje BV

Aannemingsbedrijf Fraanje BV

Info

Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. is een toonaangevende aannemer in Zeeland met uiteenlopende projecten.

Geschiedenis

Het verbeteren van de kwaliteit van onze leefomgeving, dat is de ambitie van Fraanje. Zowel op korte als lange termijn. Dit streven wij na door te ontwikkelen op het gebied van wonen, werken, beleven en duurzaamheid. Tijdens het bouwproces betrekt Fraanje alle partijen actief bij de planning, zodat wij het optimale uit de beschikbare leefruimte kunnen halen. Niet alleen individuele leefwensen, maar zeker ook deze van de gehele samenleving dragen bij aan ons handelen.

Producten

Duurzaam bouwen, nieuwbouw, verbouw, renovatie, utiliteitsbouw, woningbouw



"Fraanje is een Zeeuws familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring.Een warm bedrijf met een open en toegankelijk karakter. Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers zijn wij met name actief in Zuidwest-Nederland. Wij zijn een vakkundige partner die bouwt aan duurzame relaties.Wij bieden een totaalconcept aan voor iedereen met ontwikkel-, bouw- en verbouwplannen. Van ontwikkeling tot creatie, uitvoering en meerjarig onderhoud. Maar we doen meer… Wij luisteren, denken mee en gaan altijd voor de beste oplossing. Samen met jou. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!"
Adres: Nieuwe Kraaijertsedijk 37, 4458NK 'S-Heer-Arendskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113615500
moc.ejnaarf@ofni
Stad: 's-Heer-Arendskerke
Route: Nieuwe Kraaijertsedijk 37
Postcode: 4458NK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: han van de velde fraanje, fraanje 2 juni, fraanje breda, fraanje aria, fraanje rianthuis, bouwbedrijf schrijver, bouwbedrijf zeeland, bouwbedrijf joziasse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemingsbedrijf Fraanje BV Aannemingsbedrijf Fraanje BV 157 meter Heb er zelf gewerkt
Recensies
Prima kerel, klus goed afgehandeld, netjes achtergelaten
Zeer fijne en professionele Bouwbedrijf in Zeeland.
Na een belletje wordt je netjes teruggebeld. Je wordt geholpen aan de gevraagde informatie. Verder houden ze je goed op de hoogte! Maar na mijn eerste ervaring met dit bedrijf kan ik niet anders zeggen dan: afspraak is afspraak, en dat bevalt me!
Na schriftelijke én telefonische melding en daarna nog 2x gebeld van stormschade 3 weken geleden nu nog geen enkele reactie gekregen.
Wij zijn zeer tevreden over Fraanje! De communicatie en deskundigheid van hun personeel voor, tijdens en na de bouw van onze 3 nieuwe productiehallen was erg goed. Echt een aanrader, een heel fijn bedrijf om mee samen te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid