facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aannemersbedrijf Van Kleef B.V.

Info

Aannemersbedrijf van Kleef BV is een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf actief in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw.

Geschiedenis

Aannemersbedrijf van Kleef BV is een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf actief in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Aannemersbedrijf van Kleef BV werkt voor een groot aantal vaste opdrachtgevers zoals bedrijven, overheid, projectontwikkelaars en tuinbouwers, maar ook veel voor particulieren.

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit:
- verbouw
- nieuwbouw
- renovatie
van woning en bedrijfspand.

Aannemersbedrijf van Kleef BV hanteert hierbij een platte organisatiestructuur met korte, directe communicatielijnen. Duidelijk omschreven taken en verantwoordelijkheden dragen bij aan een planmatige aanpak en het optimale gebruik van de rijk aanwezige kennis en ervaring. U als opdrachtgever profiteert hiervan, in alle opzichten, en dat is precies ons doel!

De kracht van Aannemersbedrijf van Kleef BV is dat wij goed persoonlijk contact onderhouden, meedenken, uitvoeren wat klanten willen, gewoon onze afspraken nakomen en vakwerk leveren. Dit alles binnen de gestelde termijn. Na gunning worden projecten onder verantwoordelijkheid van een projectleider en uitvoerder gerealiseerd. Adviezen en offertes worden vlot afgehandeld en klanten hebben een vaste aanspreekpartner gedurende het gehele bouwproces. Het eindresultaat is natuurlijk belangrijk.

Aannemersbedrijf van Kleef is aangesloten bij Bouwgarant, voor onze opdrachtgever biedt dit zekerheid en vele voordelen.

Open, helder, afspraak is afspraak... Daar staan we voor en maken er duidelijk werk van.

Adres: Jennerstraat 9e, 6718 XS Ede
Telefoonnummer: 0318-668332
Stad: Ede
Route: Jennerstraat 9e
Postcode: 6718 XS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwvallei.nl Bouwvallei.nl 51 meter bouwen van bedrijfsverzamelgebouwen
Dekker Installatie Ede Dekker Installatie Ede 524 meter Na een foutief opgestelde rekening, 9 maanden ! gewacht op een antwoord. Zonder toeli...
Pottery Direct International BV Pottery Direct International BV 549 meter Our core business is developing potted plant upgrades for the grower industry.
Kraats en Bouw Kraats en Bouw 1 km Leuk om naar 5 jaar eens een vrachtje te mogen lossen hier,top bedrijf
ESA-badkamers ESA-badkamers 3 km Wij kunnen ESA van harte aanbevelen, wat een vakwerk leveren deze mensen. De gehele t...
KARWEI Ede KARWEI Ede 3 km Heel erg goed geholpen. Professioneel en vriendelijk. De hardboardplaten waren al vo...
Klusbedrijf P.W. Smit Klusbedrijf P.W. Smit 4 km Professioneel Klusbedrijf sinds 2006 / van klusje tot complete verbouwing / voor thui...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid