facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aannemersbedrijf Haggeman

Aannemersbedrijf Haggeman

Info

Aannemersbedrijf Haggeman staat voor een goede prijs / kwaliteit verhouding, korte lijnen, persoonlijke service, betrouwbaarheid en betrokkenheid!

Geschiedenis

Omdat wij een klein familiebedrijf zijn, staan wij voor een persoonlijke benadering. In overleg met u is vrijwel alles mogelijk: wat uw ogen zien en wat u in uw hoofd heeft, maken wij voor u in onze eigen werkplaats. Of het nou gaat om het maken van een kast, het vervaardigen & plaatsen van kozijnen, of om het (ver)bouwen van uw woning; aannemersbedrijf Haggeman maakt het voor u!

Wilt u uw huis verbouwen in de bouwvak of uw offerte doorspreken op een avond of in het weekend? In goed overleg kan dit, want wij zijn flexibel. Wist u dat het hout dat wij verkopen vaak goedkoper is dan in de grote bouwmarkten? Komt u gerust langs om te informeren!

Ons bedrijf is uiteraard aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland en maakt gebruik van duurzaam hout met het keurmerk FSC.

Adres: Hengelosestraat 61, 7256 AB Keijenborg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31575461515
Stad: Keijenborg
Route: Hengelosestraat 61
Postcode: 7256 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pape zonwering Pape zonwering 131 meter Erg blij met onze screens en goed contact gehad. Nadat een screen vastliep kwamen ze ...
Hofstra Bestratingen Hofstra Bestratingen 391 meter Hofstra Bestratingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid