facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aannemersbedrijf De Bruijne BV

Aannemersbedrijf De Bruijne BV

Info

Aannemersbedrijf De Bruijne BV bestaat 176 jaar! En is actief is op een breed terrein: nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. In 2016 zijn wij bij koninklijke beschikking Hofleverancier geworden!



"De Bruijne BV is een familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de vijfde generatie. Sinds de oprichting is Aannemersbedrijf De Bruijne BV gevestigd in Hellevoetsluis. In 2014 kwam er een tweede vestiging bij in Spijkenisse en in 2017 werd Poldervaart Brielle BV overgenomen. Met een 30-tal vaste medewerkers vormen wij een middelgroot aannemersbedrijf, dat actief is op een breed terrein: nieuwbouw, verbouw, renovatie ,onderhoud en projectontwikkeling. Een partij die meedenkt, initieert, innoveert en regisseert.Wij werken in opdracht van bedrijven, particulieren, overheden en woningbouwcorporaties. Afhankelijk van de wensen van de klant werken wij al dan niet onder begeleiding van een architect. Desgewenst zorgen wij voor het benodigde"
Adres: Zandpad 36, 3223 BZ Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-312533
Stad: Hellevoetsluis
Route: Zandpad 36
Postcode: 3223 BZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALP bestratingen ALP bestratingen 3 km Tuinaanleg - Infra - Grondwerk - Sierbestrating
Bouw- en Onderhoud Waalboer BV Bouw- en Onderhoud Waalboer BV 3 km De werkzaamheden van Waalboer bestaan uit nieuwbouw, verbouw en renovatie van zowel w...
Van Gestel Beton en Onderhoud Van Gestel Beton en Onderhoud 3 km het behandelen van betonreparaties of het uitvoeren van timmerwerk. Ook voor houtrot ...
Merkelbach Services BV Merkelbach Services BV 3 km Voor al uw klussen en comfort-systemen in en om uw huis en/of bedrijf.
Recensies
Matig werk, forse meerprijs die wel onderhandelbaar was. Houtwerk vervangen/gerenoveerd maar er blijkt een stukje te zijn vergeten. 6 maanden gewacht op uitvoering werkzaamheden. Dit kan allemaal beter.
Als ze schade maken aan omwonende van een bouwwerk waar ze mee bezig zijn wordt er niet betaald, hersteld of naar een andere oplossing gezocht.
Wim bedankt vior de snelle reparatie na de storm! Groeten Hans van der Torren
Asociaal. Bedankt voor het beschadigen van mijn auto !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid