facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV

Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV

Info

Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV staat al meer dan 100 jaar garant voor succes. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of onderhoud aan uw pand!

Geschiedenis

Aannemersbedrijf Cees van der Zande staat al jaren garant voor succes. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of onderhoud aan uw pand!

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug naar het begin van de 19e eeuw. Toen is Cees van der Zande getrouwd met Maria Clarijs uit Fijnaart, wiens vader een wagenmakerij bezat.

Cees en Maria hebben dat bedrijf na verloop van tijd overgenomen. Toen er steeds meer ijzeren wagens in opkomst waren is het bedrijf zich gaan specialiseren in timmerwerken. Cees en Maria kregen veel kinderen.

Drie van hun zonen gingen meewerken in het bedrijf. Toen Cees (de huidige directeur) het deel van vader Bart overnam is het bedrijf naast timmerwerk ook metselwerk gaan uitvoeren. Op deze manier is een compleet bouwbedrijf ontstaan.


De wagenmakerij en het later ontstane bouwbedrijf was tot 1998 gehuisvesd aan de Kwartiersedijk te Fijnaart.
In 1998 is een geheel nieuw bedrijfspand met kantoren in gebruik genomen aan de Bedrijvenweg 1 te Fijnaart.
Hier staat een deskundig team klaar om uw opdrachten uit te voeren.

Adres: Bedrijvenweg 1, 4793SK Fijnaart
Telefoonnummer: 0168462636
Stad: Fijnaart
Route: Bedrijvenweg 1
Postcode: 4793SK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van der zanden bouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gospelpompers En Zonen B.V. Gospelpompers En Zonen B.V. 1 km Gospelpompers En Zonen B.V. staat bekend om zijn vastberaden, hardwerkende en multifu...
Recensies
Prima geholpen, als we nog meer klussen hebben mogen ze dat zeker doen en ik zal het bedrijf zeker aan een ander aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid