facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aann. Bedr. Gebr. Blomberg v.o.f.

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg v.o.f.

Info

Aann. Bedr. Gebr Blomberg v.o.f.

Geschiedenis

Met Blomberg bent u verzekerd van kwaliteit. Onze jarenlange traditie is uniek in de wijde omgeving van Smilde. Laat u overtuigen.



"Veelzijdig bouwbedrijf met een duurzaam karakterWij zijn een veelzijdig bouwbedrijf met een duurzaam karakter. Dit ziet u terug in onze bouwconstructies, bouwmaterialen en bouwtechnieken. Maar ook in de relaties met onze klanten en werknemers zelf. Wij zijn trots op onze groeiende klantenkring en het zeer lage verloop bij onze werknemers. Dit alles draagt bij aan onze continue levering van kwaliteit. De duurzaamheid van het bedrijf zelf toont zich in haar geschiedenis van bijna een eeuw. Dat hebben we alleen kunnen bereiken door onze ambachtelijke kennis te behouden. Maar tegelijkertijd altijd naar voren gericht te zijn, gebruik makend van moderne en innovatieve technieken."
Adres: Hoofdweg 64, 9422AJ Smilde
Telefoonnummer: 0592 412554
Stad: Smilde
Route: Hoofdweg 64
Postcode: 9422AJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 16:15
Dinsdag: 07:00 - 16:15
Woensdag: 07:00 - 16:15
Donderdag: 07:00 - 16:15
Vrijdag: 07:00 - 16:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo Lubbers Hubo Lubbers 787 meter Voorheen filiaal van Hubo. Onder eigen naam verder met nog steeds zeer uitgebreid ass...
Top Klus Top Klus 1 km Allround klusbedrijf sinds 2005, Wij doen allerhande klussen en verbouwingen. Van bad...
Recensies
Prettige dienstverlening. Eerlijk zaken doen. Ze kunnen zowel nieuwbouw, onderhoud en verbouwingen aan. Gas/Water/Licht wordt uitbesteed aan specialisten. Totaalrekening via 1 persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid