facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aankoopmakelaar direct

"Wij staan voor een persoonlijke begeleiding van A tot Z! Met onze jaren lange er-varing kunnen wij u professionele en deskundige begeleiding bieden voor het gehele aankoopproces van uw woning of bedrijfspand. De begeleiding is tot en met de levering bij de notaris en de overdracht van uw sleutel."
Adres:
Telefoonnummer: 0132034369
Stad: Goirle


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
huVs huVs 2 km Persoonlijk, duidelijk, servicegericht. Afspraak is afspraak. Daar staat deze makela...
Recensies
We raden Jan aan als aankoopmakelaar vanwege prettige contact, snelle reacties bij vragen, steeds beschikbaar voor bezichtigingen en alles goed geregeld bij de aankoop van onze woning. Bedankt Jan!
Voor de aankoop van ons eerste koophuis hebben wij aankoopmakelaar.direct ingeschakeld. Het was voor ons ontzettend fijn om samen met een expert huizen te gaan bezichtigen. Gedurende het onderhandelingstraject hebben wij de opties openlijk met Jan besproken. Jan heeft goed voor ons onderhandeld tijdens ons aankoop traject, waardoor wij dit huis onder de vraagprijs hebben gekocht! Zonder het inschakelen van Jan zouden wij dit huis niet voor deze prijs gekocht kunnen hebben. Wij zouden iedereen aanraden om aankoopmakelaar.direct in te schakelen, zodat je met expertise een nieuwe woning koopt en niet voor verassingen komt te staan.
Open man die veel voor je regelt. Je motiveert om verder te zoeken wanneer je een tegenvaller hebt betreft het huis. Veel inzicht en heeft het huis wat je bekijkt zlef ook altijd gezien!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid