facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aanhuis zonwering

Aanhuis zonwering

Info

Het zonwering bedrijf te Spijkenisse heeft alles voor een optimale zonwering.

Adres: Cosmeastraat 36, 3202SE Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181646783
Stad: Spijkenisse
Route: Cosmeastraat 36
Postcode: 3202SE



op zoek naar gerelateerd: Ansol Zonwering, Zonwering Hellevoetsluis, Screens Spijkenisse, Rolluik reparatie Spijkenisse, Zonnescherm laten maken, Luxaflex Spijkenisse, Molendijk Spijkenisse, Wullems Zonwering
Recensies
Meer dan tevreden over Aanhuis Zonwering! Na een bezoek van Marco om bij ons 4 screens en 2 losse doeken te plaatsen kregen we een zeer concurrerende prijs. Direct een afspraak gemaakt om de screens te leveren en te monteren. Eerder dan afgesproken is alles naar volle tevredenheid en onze wensen gemonteerd! De eerste dag gelijk vol de zon erop, het scheelt zomaar 4 á 5 Gr. binnen. Nogmaals bedankt voor de snelle en vakkundige service!
Voor de aanschaf van een elektrisch zonnescherm, eind juli 2022, hebben wij contact opgenomen met Aanhuis Zonwering en rolluiken. Marco kwam dezelfde dag nog langs voor een offerte en kleurstalen voor de cassette en het doek. Hij gaf ons deskundig advies en hij liet de kleurstalen bij ons achter zodat wij op ons gemak de tijd kregen om een keuze te maken. De bestelling gemaakt en Marco gaf aan dat de levertijd en de dag van monteren ongeveer 6 weken zou duren. Gisteren, 14 september, precies de beloofde levertijd, is ons zonnescherm door Marco en Mitch vakkundig gemonteerd. Ze werken zeer geordend en voeren direct het verpakkingsmateriaal af. Wij zijn ontzettend blij met onze aanschaf, zeer tevreden over de kwaliteit van het zonnescherm en de werkwijze en service van Aanhuis Zonwering en rolluiken. Absoluut een aanrader als je overweegt een product van Aanhuis Zonwering en rolluiken aan te schaffen.
Nu alweer 3 weken helemaal blij met ons rolluik. Helaas moesten we er wat langer op wachten dan vooraf verteld, maar het resultaat mag er zijn. Rolluik hing en was geïnstalleerd in nog geen 45 minuten. Alle zooi en afval wat ontstond door het plaatsen werd netjes door de mannen opgeruimd. Ik zal Marco dan ook zeker aanraden aangezien hij gewoon top werk heeft geleverd met zijn collega.
Aan huis Zonwering heeft bij mij aan het Ben Goerionpad in Oud Beijerland rolluiken voor het raam en de deur geplaatst. Marco en zijn maatje hebben een mooi stukje vakwerk afgeleverd! Trots op mijn oud leerling.
In juli 2018 werden er bij ons 3 jaloezieën geplaatst 1 grote en 1 kleine in het voorraam met een erker, het was alles heel strak ingemeten?. In de hoek rechts kwamen de bediening van beide jaloezieën dicht bij elkaar, dit alles was heel krap, de bediening ging wat moeizaam. Na een jaar was er een ophaalkoord geknapt. Het werd kosteloos gerepareerd. dit wel met de opmerking; wat doe je er mee. de bal werd bij de consument gelegd Na weer een jaar, weer een koordje geknapt. Werd weer kosteloos gerepareerd, ik heb hem toen er aan herinnerd dat hij bij het opmeten had gezegd, de bediening van de grote jaloezie links te plaatsen, hij kon zich deze opmerking niet herinneren en het maakte niets uit. meneer heeft een zeer goede babbel, en hem trof geen blaam Nu na weer 1,5 jaar, weer een koordje geknapt, omdat ik geen vertrouwen meer heb in deze vlotte babbelaar heb ik een collega leverancier gebeld, het eerste wat deze man zij, zonder ik hem iets had verteld, de bediening van de grote jaloezie had niet rechts mogen zitten, daar zit alles veel te strak, het had links moeten zitten. De bediening naar links verbouwen en de reparatie van de koortjes heeft ons onnodig 188 € gekost. BEDANKT voor je vakmanschap Marco.
2 screens besteld bij Marco. Eerst afspraak gemaakt bij ons thuis om te kijken wat mogelijk was en om in te meten, waarbij we meteen een prijs kregen. Later nog even in de showroom geweest voor de kleurstelling. Levering en montage prima, Marco en collega werken netjes en snel. Al met al een prima ervaring met dit bedrijf, als we weer zonwering nodig hebben is Marco de eerste die ik bel.
Na een hevige storm met veel regen was ons zonnescherm helemaal vleugellam. Gelijk gebeld en Marco en collega stonden in no-time voor ons huis. Ons scherm was niet meer te repareren. Het scherm werd veilig vastgezet. We kregen van Marco het advies een nieuw scherm te kopen. Het contact was goed en er was vertrouwen, dus we bestelden een nieuw zonnescherm. We wilden ook een screen geplaatst hebben, want dan blijft de hitte buiten en is het in huis koel. Vandaag zijn beide schermen geplaatst, met afstandsbediening. Er werd goed gewerkt, het oude scherm is afgevoerd en alles werd netjes achtergelaten. Wij zijn dik tevreden over hun hulpvaardigheid ter zake kundigheid. Als er weer wat is, bellen wij Aanhuis Zonwering dan weten we zeker dat alles goed komt. Bedankt Marco en compaan!!
Wilde afgelopen zaterdag even gaan kijken voor rolluiken, volgens Google was deze open tot 16:00 uur. Om 14:00 kwamen we bij de winkel aan en stapte er net iemand naar buiten. -- Ja, gooi net de tent op het alarm en je moet toch een afspraak maken. Nee hoor, pand kan nu niet meer van het alarm, goedendag. -- Nou, heb mijn buik er dan al gelijk van vol als ik op zo'n manier behandeld word. Mij zien ze er niet meer. Ik heb intussen de eigenaar gesproken en zijn er een aantal dingen opgehelderd, bovenstaande laat ik nog even staan, maar mijn excuses naar de eigenaar toe vanwege deze recensie.
Een aantal jaar geleden door dit bedrijf een rolluik laten plaatsen en daar waren we zeer tevreden over. Nu nog een rolluik en een zonnescherm laten plaatsen. Super netjes gedaan, alles netjes afgewerkt. Marco verstaat zijn vak en heeft oog voor detail. Prima service!!!
Fijn bedrijf en Marco heeft oog voor detail en ziet hoe het beter en netter kan! Heerlijk om afspraken aan huis te maken zodat advies op maat mogelijk is en je meteen weet waar je aan toe bent qua prijs. In ons vorige huis waren we al tevreden dus vanzelfsprekend dat we hem weer uitnodigden. En ja... ook ik heb even vergeleken of het elders goedkoper kan. De aanschaf van rolluiken en een hordeur is toch een behoorlijk bedrag. Het verschil kwam voor ons uit op een te verwaarlozen bedrag en daarbij hadden we dan te maken met bedrijven die vooral online zaken afhandelen en/of misleidende acties. Nu waren we zeker van een nette montage, goed materiaal en oog voor een nette strakke afwerking en de bijbehorende service en garantie :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid