facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aandenieuwestadskade

Aandenieuwestadskade

Info

66 Kadewoningen is één van de projecten in de nieuw te bouwen wijk Westergouwe in Gouda. Hier verrijzen de komende jaren in totaal 3800 nieuwe woningen.

Geschiedenis

Wakker worden met kwakende eenden op de achtergrond, de schittering van kabbelend water op je plafond, ontbijten in de zon, relaxen op jouw terras over het water… Dat is wonen aan de Nieuwe Stadskade, hét nieuwbouwproject in Westergouwe. Misschien werp je straks een hengeltje uit of stap je in jouw eigen bootje. Of ga je liever shoppen en borrelen in de Goudse binnenstad? Je zit er binnen no-time! Met de auto of het ov zijn ook grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht lekker dichtbij… Kortom, dit is misschien wel het mooiste stukje van Gouda. Je koopt een Kadewoning vanaf € 290.000 tot € 515.000 v.o.n.

Kijk voor meer informatie op www.aandenieuwestadskade.nl

Adres: IJsseloogwal, Gouda
Stad: Gouda
Route: IJsseloogwal


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid