facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aandachtig Leven - Leven vanuit de kern

Aandachtig Leven - Leven vanuit de kern

Info

Je wilt groeien in een houding die weerspiegelt wie God is: liefdevol en echt aanwezig. Je wilt je leren verwonderen en de vrede van God ervaren.

Geschiedenis

Aandachtig Leven vanuit de rust en vrede van God geeft trainingen en stiltedagen.
De trainingen helpen om te ontwikkelen van doen naar zijn, van ontkenning naar aanvaarding van de werkelijkheid van jouw leven. De vrucht is een vriendelijke en genadevolle houding ten aanzien van jezelf en anderen. Hierdoor ben je minder vatbaar voor stess, spanning en depressie. Je komt toe aan rust, verwondering, contact met jezelf, je omgeving en met God.
Basiselementen zijn stilte, aandacht, ontspanning en onthaasting.
De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur en een stiltedag.
Meer informatie over de trainingen en stiltedagen vind je op www.aandachtigleven.nu of www.in-contact.nu onder 'training'.

Adres: Laanstraat 42-B, 3762 KD Soest (Nederland)
Stad: Soest
Route: Laanstraat 42-B
Postcode: 3762 KD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HappyNurse Hilversum Arbeidsbemiddelingsbureau HappyNurse Hilversum Arbeidsbemiddelingsbure... 745 meter Asociaal personeel, daarnaast hebben ze geen kennis over zaken die zij bespreken
Edusana Edusana 2 km Vertaald door Google Gevaar Origineel danger
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid