facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aandacht voor jezelf

Info

Een plek voor persoonlijke ontwikkeling, rust, ontspanning, groei van zelf liefde en inzichten. Tijdens 1 dag (stiltedag), cursus 5 bijeenkomsten (Leren mediteren) of een Mindfulness training (8 weken intensieve training. Cat.1 gecertificeerde trainer)

Geschiedenis

Zou jij je beter willen kunnen concentreren, makkelijker in slaap willen vallen en willen stoppen met piekeren?

Dan is misschien Mindfulness trainingen iets voor jou.

Tijdens deze trainingen leer je verschillende dingen zoals;
- het temmen van je piekerhoofd,
- ontspannen,
- zelfvertrouwen,
- lief zijn voor jezelf en de ander,
- richten op één ding tegelijk,
- luisteren naar je lichaam,
- voelen wat je lichaam en geest nodig hebben,
- beter te concentreren,
- stil zitten en ‘niks’ doen.

Door tijdens de Mindfulness training verschillende oefeningen te doen en thuis te oefenen kunnen bovenste onderwerpen gemakkelijker worden!

Spreekt dit je aan schrijf je vandaag nog in! Ga samen met je ouders/verzorgers naar de website www.aandacht-voor-jezelf.nl

Aandacht voor jezelf biedt in 't Gooi Mindfulness training aan voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden. Op een trainingslocatie, bij je thuis of op school. Je kan de training volgen in een groep of individueel.
Ook is de Mindfulness training geschikt voor kinderen en jongeren met een kwetsbaarheid, zoals Autisme (ASS), Attention Defict Hyperactivity Disorder (ADHD) en/of verslaving.



"Praktijk voor individuele Mindfulness training, adem- en lichaamswerk.Mijn passie is om jou met aandacht te begeleiden tijdens de reis van het hoofd naar het lichaam. Wat wil jouw lichaam vertellen? Welke verhaal ligt er in opgeslagen? Dit doe ik door het geven van individuele mindfulness training, adem- en lichaamswerk. Tijdens een sessie leer je om met opgekropteemoties, stress, vele gedachten en spanning in het lichaam om te gaan, maar vooral ook om los te laten. Je krijgt hierdoor meer grip op je leven, je lichaam ontstresst en de weg ligt open naar volledig jezelf zijn."
Adres: Houtweg 29, 1251WZ Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31625005944
Stad: Laren
Route: Houtweg 29
Postcode: 1251WZ



op zoek naar gerelateerd: Stiltedag Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rang Zhin Rang Zhin 949 meter Tonny is de meest heldere spiegel die je je voor kunt houden. En een uitstekende medi...
Renaissance-Cec Renaissance-Cec 1 km Renaissance-CEC provides leadership development and executive coaching services to le...
Slank & Gelukkig Slank & Gelukkig 1 km Slank & Gelukkig coacht mensen met overgewicht op een verantwoorde manier hun streef...
Recensies
Wat een fijne TREsessie heb ik gehad bij Daphne! Ik had een zware tijd achter de rug, en via via kwam ik bij Daphne terecht. Bij haar heb ik een TREsessie icm ademsessie ondergaan. Al heel snel kwam ik op een niveau dat ik volledig mijn lichaam het werk liet doen, en helemaal uit mijn hoofd was. Daphne heeft mij hierin met veel liefde begeleidt om in deze staat te komen. De muziek en de sfeer die er heerste hielpen hier ook aan mee. Na de sessie voelde ik me heerlijk licht. Alsof ik kilo’s ellende kwijt was. Wat fijn was dat! Ook de tweede sessie lichaamswerk- en ademsessie met een klein groepje was weer precies zoals ik me van de eerste sessie herinner. Daphne zorgt ervoor dat iedereen zich veilig voelt, en ondanks dat je met een groepje bent heeft ze aandacht voor iedereen. Ik ga zeker in de toekomst weer een sessie doen, en in de tussentijd oefen ik thuis verder. Voor iedereen die twijfelt, onderga het en je zult zien dat het je enorm gaat helpen!
Daphne’s werkwijze is krachtig én liefdevol tegelijk. Ik vind het hele ademgebeuren best spannend, maar door de begeleiding van Daphne heb ik me continue veilig gevoeld en echt een verdieping kunnen maken. Na de ademsessies, ik heb er inmiddels meerdere gedaan, voel ik me letterlijk herboren!
De ademsessie bij Daphne was een bijzondere ervaring. Een ervaring waar eigenlijk geen woorden aan gegeven kunnen worden. Bij binnenkomst kreeg ik een warm gevoel. Een gevoel van een baarmoeder. Of dit toeval was weet ik niet, maar tijdens de ademsessie ervoer ik dat ik opnieuw geboren werd. De begeleiding van Daphne en de muziek maakte dat ik mij veilig voelde om mij er helemaal aan over te geven. Na de sessie voelde ik mij letterlijk herboren. Ik was aangekomen op aarde. Maar nu echt. Bedankt Daphne!
De sfeer, de muziek, de liefdevolle behandeling: voor mij klopte het hele plaatje tijdens mijn kennismaking met deze TRE / ademsessie. Ik ging er heel open in, maar het overtrof al mijn verwachtingen. Ik was al wel bekend met de ademhaling als heel sterke tool, maar dat het alsnog zo krachtig zou zijn en zoveel los zou maken had ik niet durven hopen. De begeleiding van Daphne voelt zo intens, zo liefdevol, zo puur. Je hoeft echt geen specifieke reden te hebben om een dergelijke sessie te boeken en de voordelen te ervaren. Ik zou het iedereen aanraden!
Daphne heeft voor mij 2 fantastisch ontspannende meditaties ingesproken. Heel rustgevende en rustige stem, haar meditaties zijn zó fijn ! Ze heeft een fijne instelling en dat ze mensen op deze fijne manier wil helpen maakt haar een mooi en bijzonder mens !
Heb een hele mooie, inspirerende stiltedag mogen mee maken op een bijzondere plek in Laren. Daphne heeft ons heel goed met haar sereenheid door de dag heen begeleid. Ben mijzelf op een hele bijzondere manier tegen gekomen en heb veel inzichten mogen ontvangen. Echt een aanrader!!
Via de huisarts kreeg ik de tip om mindfullness te gaan volgen. Na de eerste weken moederschap merkte ik dat al mijn energie op ging aan de verzorging van onze kleine man wat de natuur vast met een bewuste keuze zo heeft geregeld. Op een gegeven moment lukte het mij alleen niet meer voor mezelf te zorgen. Angst, spanning en onzekerheid namen alles van me over. Voor mijn moederschap had ik alle energie van de wereld, volgde in mijn gevoel en kon de wereld aan. De negatieve spiraal waar ik mij in bevond was niks voor mij. Ik kwam bij Daphne terecht, dit voelde als thuis komen. Na een aantal trainingen begon ik weer lekker in mijn vel te zitten. Het evenwicht van oefenen, theorie en opdrachten maakte dat ik snel uit de negatieve spiraal kwam en handvatten kreeg om weer naar mijn gevoel te luisteren. Maar vooral weer voor mezelf te zorgen, te houden om wie ik ben en mijn kwaliteiten weer te kunnen zien. Het fijne vind ik dat er ook wordt gekeken hoe je in de toekomst deze spiraal kan herkennen om te voorkomen er in te blijven hangen. Daphne zet je aan het denken maar leert je ook het denken uit te zetten. Helpend voor op mijn werk, in het moederschap maar ook bij mijn relatie. Niks is meer waard dan jezelf weer kunnen zijn en plezier halen uit elke dag die je leeft.
Ik heb een stiltedag gevolgd bij "aandacht voor jezelf". Het was zeer de moeite waard. In een goede sfeer bij jezelf thuiskomen was voor mij een mooie ervaring. Vooral het onderdeel 'breathwork" heeft me goed gedaan. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een stiltedag bij Daphne volgen. Zij heeft alles in huis om je een mooie dag te bezorgen, je gaat ontspannen naar huis met nieuwe inzichten en een blij gevoel. Een ervaring rijker. Hoe mooi is dat!
Ik ken daphne persoonlijk al heel veel jaren. Het is een prachtige persoonlijkheid, en brengt de mij zoveel in dit leven. Afgelopen maart ben ik de mindfullness training begonnen bij daphne. Ze straalt zoveel rust uit dat dat opzich al een kado is. En tevens is ze zeer bekwaam in haar vak. Training mindfullness is haar op het lijf geschreven. Ze begeleid je erg goed, en helpt je stap voor stap in je training. Ik heb er veel van geleerd en heeft mij veel handvatten gegeven om meer in balans te blijven. Echt een aanrader!
Niks anders dan liefde. Het was prachtig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid