facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aand8+

Aand8+
"Bij Massagepraktijk Aandacht Plus in Gorinchem is er aandacht voor jou! Onder professionele begeleiding van Mandy en Eric kun jij, in een vertrouwde omgeving, ontdekken wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Door de aanraking wordt je je meer bewust van wat er speelt in jouw lijf. Als je luistert naar de signalen die jouw lichaam afgeeft, voel je steeds beter wat passend voor jou is. Onze holistische massages dragen bij aan herstel van fysieke- en emotionele klachten."
Adres: Ruigenhoek 88, 4208 BJ Gorinchem
Telefoonnummer: 0624594654
Stad: Gorinchem
Route: Ruigenhoek 88
Postcode: 4208 BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Holistische massage Gorinchem, Lymfedrainage massage gorinchem, Massagepraktijk Gaya, Nubian Touch Gorinchem, Verofit, Voedingscoach Gorinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeYouty & Feet BeYouty & Feet 454 meter Gediplomeerd ProVoet Pedicure, ESPO masseur, Schoonheidsspecialiste volgens Anbos ric...
Voetreflex & Massage therapie bij Ingrid Voetreflex & Massage therapie bij Ingrid 4 km Ingrid heeft zoveel kennis en doet haar werk met liefde, dat merk je direct. Geeft al...
Recensies
Mandy is vriendelijk, rustig, een goede luisteraar, en bovendien zeer kundig in haar vak. Ze geeft je gelijk het gevoel begrepen te worden, en past haar aanpak aan afhankelijk van wat jij als klant nodig hebt of fijn vindt. Tijdens een zeer moeilijke periode in mijn leven, heeft ze mij geholpen om wat rust en ontspanning te vinden door massagetherapie. Bij Mandy voel je je serieus genomen; ze heeft liefde en passie voor wat ze doet, en dat is duidelijk merkbaar.
Ik kom nu anderhalf jaar bij Mandy in eerste instantie om mijn tennisarmklachten aan beide armen te verhelpen. Dit is goed gelukt waardoor ik weer pijnloos kan tennissen en werken. Nu kom ik voor onderhoud en vooral ontspanning bij haar. Mandy kent verschillende technieken en maakt een behandeling op maat waarbij ze goed luistert haar cliënt! Bij haar komen, is een moment voor mijzelf. De naam van haar bedrijf, Aand8+, past dan ook bij haar!
Ik kom al jaren naar volle tevredenheid bij Mandy voor met name nek- en schouderklachten. Mandy heeft zeer goede kennis van heel veel verschillende soorten massages. Van ontspanningsmassages tot triggerpointmassages en nog veel meer. Ze luistert daarnaast erg goed. Ik ben erg blij met Mandy. Ik raad haar bij het iedereen aan.
Ik heb regelmatig last van hoofdpijn. Mandy heeft de tijd genomen om samen met mij uit te zoeken waarmee het te maken kan hebben. Na een goede massage was de hoofdpijn weg. Mandy heeft ook tips gegeven hoe ik het kan voorkomen. Deze hebben goed geholpen.
Het is bij Aand8 heerlijk ontspannen. Er is niets teveel. Je kan gewoon aangeven wat je wel en niet fijn vind. En er wordt naar je geluisterd. Echt even een stukje van ontspanning als je bij Mandy bent. Lief en rustig persoon waar je je direct op je gemak voelt!
Ik kom al een aantal jaar elke maand bij Mandy. Ze kijkt per keer waar ik behoefte aan heb en is altijd respectvol. Je kan ook erg goed met haar praten!
Ik vind het erg prettig dat Mandy alle tijd neemt en aandacht heeft voor het totaalbeeld zowel fysiek via een uitstekende massage, maar ook mentaal, met aandacht waar stress zit en hoe je in je vel zit. Aanrader!
Ik ben nog maar net gestart met een behandeling bij Mandy, maar het voelt meteen goed en ontspannen. Heerlijke massage gehad!
Mijn ervaring is dat een behandeling, uitgevoerd door MANDY, op welke wijze dan ook,altijd heilzaam is. Inmiddels diverse behandelingen ondergaan en steeds weer blijkt het een optimale ontspanning te zijn, welke in deze "snelle " samenleving onontbeerlijk is en daarom een soort "onderhoud" van lichaam en geest kan worden genoemd.!!
Mandy voelt je heel goed aan, waardoor de massage bij mij als zeer prettig ervaren werd! Heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid