facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aanbiedingsfiets.nl

Aanbiedingsfiets.nl

Info

Aanbiedingsfiets.nl - Online fietsenwinkel

Merkfietsen met Hoge Korting

Geschiedenis

Aanbiedingsfiets.nl verkoopt uitsluitend A-merkfietsen tegen scherpe prijzen. Bij Aanbiedingsfiets krijgt u altijd de hoogste korting.
U kunt de fiets thuis laten bezorgen of op komen halen in onze vestiging in Alphen aan den Rijn of Leiden.



"Fietsenwinkel en Experience center in Alphen aan den Rijn. Kom langs en bekijk de fietsen en E-bikes van onder andere Cortina, Gazelle, vanDijck, Ebike Das Original en Freebike."
Adres: H. Kamerlingh Onnesweg 12, 2408 AW Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-477070
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: H. Kamerlingh Onnesweg 12
Postcode: 2408 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Elektrische fiets aanbieding, Fietsenwinkel Alphen aan den Rijn station, Gazelle NL, Overjarige Gazelle fietsen, Cortina sale, Sensa damesfietsen, Aparte elektrische fietsen, Gazelle toerfiets heren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atlas Fietsen Atlas Fietsen 755 meter SUPER leuk en goed geholpen! Spontaan personeel,die goed weten waar ze over praten! E...
Gek van Fietsen.nl Gek van Fietsen.nl 1 km Service staat hier hoog in het vaandel. Via de website een Giant TCR gevonden die al ...
Bakker Fietsen BV Bakker Fietsen BV 2 km Uitstekend je wordt hier nog echt als een klant geholpen. Alle tijd voor een praatje...
Gabo Mobiliteitshuis Gabo Mobiliteitshuis 2 km Er is een mogelijkheid om bij deze garage een dakkoffer te huren. Fantastische servic...
Recensies
Prachtige winkel,duidelijke uitleg,luisteren echt naar de klant haar wensen.Prachtige fiets gekocht heel goed gevoel aan overgehouden.Een aanrader om daar je fiets te kopen.
Twee jaar geleden fiets gekocht .er waren een aantal klachten die ze zouden oplossen .maar na servicebeurt bleken de klachten hetzelfde.
Zeer goed geholpen bij deze zaak. Hoewel alles online ging, was het proces uitstekend. Door schaarste op de elektrische fietsenmarkt hebben we wel iets langer moeten wachten op de fiets, maar daar hebben alle fietsenwinkels momenteel last van. Aan de telefonisch uitgebreid te woord gestaan, uitleg gekregen over de verschillende soorten versnellingsystemen etc. Er is echt de moeite genomen om ons goed te informeren. Vandaag is de fiets geleverd. Alles werd rijklaar voor de deur gezet en een vriendelijke man legde uit hoe alles werkt. Hoewel het niet echt fietsweer was, toch al een klein proefrondje gemaakt en de fiets rijdt prima. Wij zijn tevreden. Bedankt!
Mooie showroom met veel keuze in fietsen. Altijd fijn geholpen, bij zowel aanschaf van een nieuwe fiets als advies over onderhoud en het onderhoud zelf. Transparant in kosten, fijne zaak!
Een goede fietsenzaak! Kwaliteitsmaterialen en vriendelijk personeel zeer deskundig op het gebied van fietsen. Kortom een top bedrijf!
Ik ben in de winkel meerdere malen erg prettig geholpen en ik kreeg een hele goede service na de aanschaf van mijn fiets.
Meerdere keren problemen gehad met een onderdeel van de fiets dat constant los kwam. Elke keer werd er moeilijk gedaan over de garantie. Medewerkers aan de telefoon zijn zeer onvriendelijk en onbeschoft tegenover de klant.
Fijne fietsenwinkel. Goed en vriendelijk geholpen... Werd echt even de tijd genomen!
Onlangs een nieuwe fiets gekocht bij aanbiedingsfiets. Na telefonisch contact langsgegaan voor een proefrit en zeer professioneel geholpen. Goed advies gekregen en heel blij met mijn fiets. Snelle levering, goede service en vriendelijk personeel.
Deze winkel is heel slecht bevallen. Bezocht met de intentie om daar een fiets van 3500 euro aan te schaffen en dan blijkt dat je niet kan proefrijden omdat het een speedbike is. "Dat staat nl in de algmene voorwaarden". Vast en zeker maar het staat nergens op de website. Wie schaft er nou een fiets van 3500 euro aan zonder dat ie even kan proberen ? Recensie geschreven op de site maar die wordt niet geplaatst want je wordt niet herkend als klant ......... Fijne winkel, niet naar toe gaan; voldoende alternatieven inmiddels in Nederland met precies dezelfde prijzen en met prijsgarantie. Dus als deze winkel een goede aanbeiding heeft dan krijg je dezelfde prijs bij de concurenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid