facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aan de Kei

Aan de Kei

Info

Valkenburg aan de Geul krijgt een nieuw woon- en winkelhart: Aan de Kei. Een gezellig centrum met appartementen, horecazaken, winkels en parkeergarage.

Geschiedenis

Valkenburg aan de Geul krijgt een geheel nieuw woon- en winkelhart: Aan de Kei. Een gezellig centrum met appartementen, horecazaken, winkels en parkeergarage.

Of u nu houdt van het bruisende stadsleven of de rust van een eigen tuin, Aan de Kei biedt appartementen voor elke woonwens. Het plan omvat 53 woningen, waarvan 33 koopappartementen en 20 huurappartementen.

Er zijn drie verschillende woningtypes, elk met hun eigen charme: pleinzicht, tuinzicht en straatzicht.

Aan de Kei. Vorstelijk wonen in het nieuwe stadscentrum.

Adres: Louis van de Maesenstraat, Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 040-2626300
Stad: Valkenburg
Route: Louis van de Maesenstraat



op zoek naar gerelateerd: Parkeren Valkenburg, Parkeren Valkenburg P1, Berkelplein Valkenburg parkeren, Parallelweg Valkenburg, Wegwerkzaamheden Valkenburg, Burg Henssingel Valkenburg parkeren, Gemeente Valkenburg, Plattegrond Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leeuw aan de Brug Leeuw aan de Brug 176 meter Heerlijke Ijskoffie op, veel smaak en niet waterig met te veel ijs zoals je helaas va...
Recensies
Prima parkeerplaats in get centrum van Valkenburg. Betaalbaar € 1,90 per uur.
Fijne parkeergarage, alleen als je parkmobile hebt, kan je niet bij albert heijn gratis parkeren…
Roltrap is echt super gevaarlijk !!!!! Nu al voor de tweede keer uitgegleden en vandaag plat op mijn rug beland . Als het buiten regent is dit een glijbaan. Heb medelijden voor de oude mensen wat daar uitglijden en vallen . Zou er wat aan doen zsm !!!!!
Belabberde service en ouderwets systeem. In Amsterdam kan men deze koude ongeïnteresseerde service nog verwachten, maar dit is werkelijk on-Limburgs slecht en achterhaald.
Netjes en vlakbij het oude centrum
Top en niet duur
Er staat van 8.00 tot 11.00 gratis parkeren. Geparkeerd van 7.40 tot 10.30 en nog €5,60 moeten betalen
Nette parkeerplaats met redelijk ruime plekken. maar zoals alle parkeerplaatsen, te duur!
Centrale parking. Wel prijzig €1,90 per uur
Fijne, ruime parking garage onder de AH en Gall&Gall in centrum van Valkenburg. Makkelijk bereikbaar en centeum/terrassen op loopafstand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid