facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aan de Hollandse IJssel

Aan de Hollandse IJssel

Info

B&B in het groene hart van Nederland in montfoort

Geschiedenis

Gastenverblijf Aan de Hollandse IJssel te Montfoort.
Wij bieden u een mooi nieuw gastenverblijf in het Groene Hart van Nederland waar u zeker langer dan een dag wil blijven.
Wij verhuren vier twee persoons slaapkamers en elke kamer heeft aansluitend een eigen luxe badkamer. U beschikt over een keuken voorzien van alle gemakken , een woonkamer met een grote televisie en een gashaard. Grenzend aan de keuken kunt u ontbijten op het overdekte en ( indien gewenst) verwarmde terras.

's Avonds kunt u genieten van de ondergaande zon zittend in de luxe loungesets en een eveneens overdekte en ( indien gewenst) verwarmd terras.

Bij ons gastenverblijf zijn voldoende parkeerplaatsen en is gratis wifi beschikbaar.
En u kunt gebruik maken van 70 meter langs de Hollandse IJssel.

Zakelijk verhuur: de ontbijtruimte is eenvoudig om te bouwen tot leslokaal. U kunt dan gebruik maken van een beamer met groot wandscherm. Tussen de brainstormsessies kunt u ontspannen op het gazon achter het gastenverblijf. Op het eigen terrein kunt u wandelen langs het kippeneiland, de grote vijver en het bospad.

Boottocht: het is mogelijk om een boottocht te maken over de Hollandse IJssel naar Oudewater, de Reeuwijkse plassen of naar Woerden over de Singel en de Kromme Rijn. onderweg kunt u , in overleg met de kapitein, aanleggen voor een kopje koffie in Oudewater, een borreltje in Linschoten en een ijsje en/of een high tea in Montfoort.

Natuurgebied Willeskop :
Aan de overkant van het gastenverblijf kunt u naar het natuurgebied Willeskop wandelen. Het natuurgebied strekt zich van de Damweg tot Blokland.

Tarieven: voor een nacht in het gastenverblijf Aan De Hollandse Ijssel Gastenverblijf berekenen wij € 80.00 per kamer exclusief ontbijt.
Ontbijt kost € 10,00 p.p.
Bij langer verblijf zijn kortingen tot 50% mogelijk. Een weekend arrangement voor alle vier de kamers levert u een voordeel van bijna € 200,00 op.

Familieweekend: Met het weekendarrangement kunt u met de familie een jubileum of verjaardag vieren. Zaterdag en zondag is de familie welkom in het gastenverblijf en maandag gaat u dan tevreden naar huis.

contact:
Gastheer: C.A.J. Breedveld.
Telefoon nummer: 06-514 871 23.
Adres : Willeskop 130, 3417 MG Montfoort.
Website : www.aandehollandseijssel.nl .
Email : [email protected] .

Adres: willeskop 130, 3417 mg Montfoort
Telefoonnummer: 0651487123
Stad: Montfoort
Route: willeskop 130
Postcode: 3417 mg



op zoek naar gerelateerd: B&B Montfoort, Www aandehollandseijssel nl, Hotel Montfoort, Kees Breedveld Montfoort, B&B Aan de IJssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Montfoort Hotel Montfoort 3 km Knus en zeer verzorgd hotel 11 kamers in het centrum. Kamers: Onlangs gerenoveerd. G...
Hotel Montfoort Hotel Montfoort 3 km Mooie hotel zeer gastvrije ontvangst van de medewerkers.
Recensies
Verrassende b&b aan de Hollandse IJssel. Je kunt je sloep aanllevgen. Kamets zij superschoon en hebben een prachtige badkamer met regendouche. Ontbijt is zeer uitgebreid. Zeer vriendelijke gastheer. Loop ook even langs het vogeleiland en de vijver met honderden?. Intiem overdekt loungezitje. We komen zeker een keer terug.
Héél mooi net gastvrij verblijf aan de IJssel. Super schoon en een uitgebreid ontbijt. Vriendelijke mensen zeker het aanraden waard.
In een woord geweldig, zowel ontvangst alsook het onderkomen
Ruim, schoon, geweldige kamers met mooie sanitair. Geweldig ontbijt, én hele vriendelijke eigenaren.
Geweldige plaats om te overnachten! Zeer gastvrij, heel schoon, super ontbijt, heerlijke bedden. Een 10 op alle gebieden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid