facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aan de haven

Aan de haven

Info

Aan de haven is een Bed & Breakfast in het prachtige dorp Woudsend. Gelegen aan de haven een heerlijke plek om tot rust te komen.

Geschiedenis

Aan de haven is een Bed & Breakfast in het prachtige dorp Woudsend. Gelegen aan de haven een heerlijke plek om tot rust te komen.

Adres: Midstrjitte 4, 8551PG Woudsend
Telefoonnummer: 0514222000
Stad: Woudsend
Route: Midstrjitte 4
Postcode: 8551PG



op zoek naar gerelateerd: Overnachten Woudsend, B&B Woudsend, Hotel Woudsend, Woudsend lunch, B en B Heeg, Omke Jan, Aan het Water Heeg, Gouden Boaijum 4 Heeg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bed & Breakfast Ghenoeghet U Bed & Breakfast Ghenoeghet U 174 meter Erg Leuk huisje, heerlijk ontbijt op de kamer, fijne bedden, vriendelijke ontvangst. ...
Ghenoeghet U, Comt alle Weder Ghenoeghet U, Comt alle Weder 177 meter Erg Leuk huisje, heerlijk ontbijt op de kamer, fijne bedden, vriendelijke ontvangst. ...
Omke Jan Omke Jan 247 meter Deze week gegeten met z'n tweeën. Leuk tafeltje met uitzicht op de keuken maar helaas...
Recensies
Wat een leuke binnenkomst was het. Je voelt je meteen thuis. Meteen excuses over temperatuur terwijl het heerlijk warm was. Prima bed, prima douche, geweldig ontbijt. Mooie grote kamer. Het was een voor ons een genot om er te zijn. Zeker een aanrader in het mooie Friesland Woudsend. Dank daarvoor. Arlene, Hans en Teun Kamers: Ruime kamer. Schuifraam met een eigen terras. In de middag lekker in de zon. Activiteiten in de buurt: Zeilboot huren. In verschillende plaatsen genoeg te doen. Sneek, Franeker, Leeuwarden, Heeg, Balk zijn leuke plaatsen om te zijn. Afstand valt ook erg mee. Fietsroutes zijn er genoeg Veiligheid: Prima. Heel goed ook. Beloopbaarheid van de buurt: Woudsend is een leuke plaats aan het water. Veel klinkers. Aan de Haven B&B ligt bij de haven, een Spar en allerlei eetgelegenheden ook aan het water. Eten en drinken: Heerlijk restaurant in de buurt. Het Ponkje. Ook een aanrader.
Wat een ontzettende leuke B&B! Zoals je hoopt dat een B&B is, zeker geen hotel maar echt een persoonlijke touch, huiselijk maar ook professioneel en warm. Een hartelijk welkom, ons hondje was ook welkom en de kamer is heel gezellig en overal Is aan gedacht. Een heerlijk verzorgd ontbijt. Genoeg info en tips over de omgeving. Wij verbleven hier om de 11 steden route te fietsen en hebben onze auto hier achter kunnen laten hier is voldoende plek bij de B&B. Leuke plaats ook met veel leuke gezellige eetgelegenheden. Een aanrader, we komen heel graag nog eens langs!
Ik heb hier samen met mijn vriendin een fantastisch verblijf gehad. De ligging is heerlijk aan het water. Het idyllische dorpje zelf heeft ook genoeg voorzieningen en terrasjes. De kamer is groot, schoon en van alle gemakken voorzien. De familie die het beheert is erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben er ook elektrische fietsen gehuurd, die waren splinternieuw waarmee de 60km die we afgelegd hadden een piece of cake/suikerbrood was. Absolute aanrader!
Wij hebben met erg veel plezier hier twee nachten overnacht. Beide kamers waar wij verbleven waren zeer netjes en van alle gemakken voorzien. Centraal gelegen in Woudsend, en tegelijkertijd een zeer rustige ligging. Wij hebben de lokale molen in Woudsend bezocht op loopafstand, en verder diverse activiteiten gedaan in de nabije omgeving. De bedden sliepen fijn, het ontbijt was heerlijk, de gastheer en gastvrouw waren zeer hartelijk - kortom: wij komen zeker weer een keer terug!
Overnachten op de perfecte locatie in Friesland. Aan de haven, midden in het dorp en toch in alle rust. Goede bedden dat is niet vanzelfsprekend en uitstekende service. Het was vooral ook schoon! Je kunt merken dat de eigenaren verstand hebben van gastvrijheid. Alles klopt. Parkeren voor de deur en een eigen opgang. Kortom zeker een aanrader voor de zakelijke gast, maar ik zou er ook zo privé voor een weekendje heen gaan! Detail: ik mocht mijn motor binnen zetten. Een prettige extra service!
Afgelopen dinsdag heb ik overnacht in B& B “ Aan de Haven” in Woudsend. Een echte aanrader voor wie wil overnachten in zuidwest Friesland in de nabijheid van de vele meren. Ruime kamer, schoon, prima sanitair en bedden. De ontvangst allerhartelijkst. Het uitgebreide ontbijt wordt persoonlijk voor je uitgeserveerd. Maurits en Inge maken er iets van en letten goed op je privacy. 85 euro een heel nette prijs voor een uitstekend adres . En als je dan per ongeluk een oplader hebt laten liggen dan wordt ie de volgende dag naar je huisadres gezonden. Zonder kosten door te berekenen. Dat is nou service!
23 augustus Een midweek in Aan de Haven in Woudsent geweest Vriendelijke en gastvrije ontvangst Een mooie ruime kamer en douche, keurig netjes en heerlijk schoon. Elke morgen weer een heerlijk vers ontbijt van de vriendelijke gastvrouw Een prachtige locatie aan de haven van Woudsent Harm en Geertje uit Genemuiden
B&B aan de Haven in Woudsend is een aanrader. Wij hebben hier 3 nachten verbleven in een mooie kamer met schuifpui naar de tuin. Het ontbijt was goed verzorgd en werd op de kamer geserveerd op een door jezelf te bepalen tijd. De eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen en behulpzaam. Wij komen terug.
Recentelijk gelogeerd in deze B&B en zowel de gastvrouw als de gastheer zijn erg vriendelijk. Mooie locatie aan het water bij de haven en dichtbij een gezellige kroeg. Let vooral op de croissantjes bij het ontbijt: die zijn briljant!
Super verblijf heel vriendelijk en geweldig ontbijt prachtige locatie aan de haven en ons favoriete eetgelegenheid de PleatsKamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid