facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aan de hand

Aan de hand
Adres: 2961AX Kinderdijk
Telefoonnummer: 06-37273823
Stad: Kinderdijk
Postcode: 2961AX



op zoek naar gerelateerd: Alblasserdam Kinderdijk, Kinderdijk bezoekers, Kinderdijk tickets, Kinderdijk Molenkade, Kinderdijk Tour, VVV Kinderdijk, Plattegrond molens Kinderdijk, Rotterdam Kinderdijk
Recensies
Dit is natuurlijk een van de meest typisch Nederlandse plaatsen die je kunt bedenken, naast klompen en tulpen. Foto's erbij van het andere virus dat Nederland soms overvalt: het schaats virus.
Prachtig lekker rustig geen toeristen. Een ding viel wel op- maar dat gebeurt op andere plaatsen ook- voetgangers liepen op het fietspad en het voetpad was bijna leeg.
Prachtige locatie maar te druk en raar dat er ook keihard gefietst wordt
Al een paar eeuwen oud, en toch nog zo,n 1200000 bezoekers per jaar, zelfs nu ten tijde van de corona crisis. Je kunt hier wel een uurtje wandelen en de diverse bezienswaardigheden bezoeken, Molens, musea en dergelijke. Ook vissen is hier mogelijk. Erg jammer dat door de corona crisis alles dicht is en je alleen maar buiten kunt lopen.
Prachtig gebied in te wandelen, fietsen, fotograferen. Zeker in de winterse sfeer
Heerlijk om te zijn. Woon relatief dichtbij. Alleen de loop/fiets ruimte is erg smal. Het voetpad stopt opeens. Wij waren op de skates op een rustige dag, maar doordat voetgangers over het fietspad moeten en fietsers uiteraard is het niet lekker rustig genieten. Je moet continu aan de kant.
Heel erg Hollands! Was hier nog nooit geweest, je hebt het al zo vaak gezien van foto's en video's. Het is de moeite waard!
Heel bijzonder, we passeerden deze plek bij het maken van een fietsrondje vanuit Schoonhoven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid