facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aan de Hammermolen

Aan de Hammermolen

Info

Welkom bij AandeHammermolen, luxe vergaderlocatie en groepsaccommodatie in Midden Limburg

Geschiedenis

Welkom bij AandeHammermolen, luxe vergaderlocatie met overnachting en groepsaccommodatie in Midden Limburg

In het rustieke plaatsje Neer in Midden Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio Limburg. De voormalige pastorie is nu AandeHammermolen, met 9 luxe slaapkamers en badkamers voor maximaal 21 personen, met imponerende vergaderruimten en zitkamers en met een modern uitgeruste, smaakvolle keuken. AandeHammermolen is een sjieke groepsaccommodatie waar de particuliere gast en de zakelijke bezoeker, indrukwekkende historie in combinatie met moderne faciliteiten van nu ervaart. In AandeHammermolen in het Midden Limburgse Neer, is het op hoog niveau vergaderen, trouwen, dineren, overnachten, feestelijk vertoeven en elegant samen zijn.

U bent van harte welkom!

Adres: Hammermolen 15, 6086 BE Neer (Limburg)
Telefoonnummer: 0475430516
Stad: Neer
Route: Hammermolen 15
Postcode: 6086 BE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eline Gaarde Eline Gaarde 621 meter Via Air BNB kun je bij ons een kamer boeken.
Recensies
Mooie grote ruime woning in mooie omgeving. Van alles voorzien. Wij verbleven met 11 personen en dat was heerlijk. Voldoende ruimte voor iedereen. Pluspunten: -huis met sfeer, alles is erg mooi op elkaar afgestemd -veel ruimte -elke slaapkamer een eigen douche/toilet -alles is aanwezig van tv's tot BBQ en ovens, frituur tot veel servies/bestek e.d. verschillende mogelijkheden om koffie te zetten filter of Nespresso -professionele vaatwasser is ideaal met zo'n groep -opladen electrische auto -erg mooie en leuke omgeving wandelen, fietsen, Roermond, pontjes over de Maas Minpunten: -woning is inmiddels een tijd als recreatiewoning in gebruik en menig ding wordt wat ouder c.q. gaat kapot -de woning ligt midden in een woonwijk. Heb je niet echt last van maar verwacht dus geen groots uitzicht of een hele ruime tuin.
Ik ben hier geweest voor een bedrijf uitje. Het is er enorm chique en er is genoeg ruimte voor veel mensen wij waren met 15 mensen. De kamers zijn vrij simpel, maar beschikken wel over alle benodigd heden. Zo liggen de bedden erg comfortabel, krijg je een ganzenvere dekbed en heb je een complete bad kamer douche, was tafel en toilet op elke kamer ter beschikking. Er zijn wel enkele nadelen. Zo is parkeren niet ideaal als je met meer dan 4 auto's bent en is de badkamer en slaapkamer, één kamer. Dit laatste zorgt ervoor dat je slaap kamer vochtig is wanneer je in de avond besluit te douchen. Desalniettemin, raad ik dit huis zeker aan voor grote groepen of bedrijsuitjes.
Zéér mooi ingericht huis ! Véél plaats en alles is voorzien . Zeker aan te raden voor families zoals wij 14 volwassenen en 2 kinderen . We hadden niét verwacht dat het midden in een woonwijk is gelegen , kwestie van privacy. Niet echt een nadeel want je zit wel vlak bij het centrum ivm winkels en terrasjes. Zeker zijn geld waard ! Martine
Zeer mooie lokatie ,geweldige inrichting op iedere kamer een douche en toilet Was 4 dagen genieten met 13 personen
Fantastische locatie voor een tweedaagse met vergaderingen. Catering is goed en ook fijn dat er de mogelijkheid is om zelf voor catering te zorgen.
Uitstekend verzorgde huiselijke locatie voor groepen tot ongeveer 10 personen.
Eeg nette groepsaccomodatie. Kost wat maar krijgt wel een sjieke locatie voor terug.
Sfeervol, ruim, uitstekende voorzieningen
Fantastische locatie!
Vertaald door Google Geweldige locatie, sfeer en personeel. Maar het is heel onhandig dat de douche en het toilet zich in dezelfde kamer bevinden als je bed, vaak zonder zelfs maar een scheidingswand. Ook is een elektronische kookplaat met 4 zones niet voldoende om voor 21 personen te koken. Origineel Great location, atmosphere and staff. But its very awkward that the shower and toilet are in the same room as your bed, often without even a partition. Also, an electronic hob with 4 zones is not enough when cooking for 21 people.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid