facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aan de Drift

Aan de Drift
Adres: Lorbaan 9 , America 5966 PG, NL
Stad: America
Route: Lorbaan 9
Postcode: 5966 PG



op zoek naar gerelateerd: Wandelen Schadijkse Bossen, De Drift Drachten, Wandelen Center Parcs Limburgse Peel, Wok America, Wereldrestaurant America, Snackbar America Limburg, Pizzeria omgeving America, Struinpad Dirk Drift
Recensies
Heerlijk gegeten de pannenkoeken zijn echt een aanrader en prima bediend door het personeel. Geniet er ook van een lekker drankje en/of heerlijke verse appeltaart. Tip- kapstok in de hal; dan ruiken de jassen minder naar baklucht.
Ligt op slechts 20 minuten lopen van CenterParcs, en er zijn meerdere wandelroutes om het restaurant heen. Het restaurant heeft een open keuken, en is kind en hond vriendelijk. De pannenkoeken worden heerlijk vers gemaakt van meel uit de molen dit proef je echt. Het drinken is ook erg lekker, net als hun eigen honing. Mocht je in de buurt zijn, bijvoorbeeld op CenterParcs reserveer hier dan zeker een plekje! Reserveren is aan te raden, want het is een schattig compact restaurant met terrasje.
Na een mooie wandeling vanuit Castenray een fijne tussenstop. Heerlijk verkoelend drankje gedronken en een over heerlijke boeren pannekoek gegeten. Bediening erg vriendelijk. Mooie omgeving. Nabij een mountainbike parcours. In de vakantie dagelijks geopend,daar buiten alleen in het weekend. Dichtbij center parcs Prima locatie
Heerlijke zelfgemaakte appeltaart met goed warme cappucino. Gezellige picknicktafels. Aan de flyers te zien regelmatig natuur-activiteiten.
Mooi gelegen en leuke rustplaats voor fietsers of wandelaars. Je moet er echter erg lang wachten op je pannenkoek 45 minuten en de pannenkoeken zijn niet bijzonder lekker. Voor een echt lekkere pannenkoek ga je beter naar De Bosrand in Arcen.
Gezellig pannenkoekenhuis. Heerlijke zelfgebakken appeltaart. Ligt in het midden van 2 wandelgebieden. Wandelroutes verkrijgbaar bij de ingang van het restaurant. Parkeerplaatsen vlakbij.
Leuke plaats, niet heel groot wel gezellig. Goede service eten was lekker en niet duur. Echte aanrader!
Prima pannekoek en tostie genuttigd, vriendelijke mensen en prachtig uitzicht.
Mooie locatie om te wandelen en hier even zitten om bij te komen. Is 5 minuten lopen vanuit Centerparcs de Peel. Wel jammer dat ze maar beperkt open zijn
Lekkere verse warme appeltaart echte aanrader. Na doodlewandeling lekker koffie gedronken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aan de Drift.

America pannenkoeken/poffertjes

openingstijden, locatie, vervoer. Lorbaan 9 america eetcafés kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aan de Drift adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aan de Drift. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aan de Drift delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid