facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aalvink vleesspecialiteiten

Aalvink vleesspecialiteiten

Info

Online slagerij, levering door heel Nederland. De beste steaks, Picanha en Bisket online kopen.

Geschiedenis

De beste steaks, picanha en brisket online kopen. Ook vele streek producten verkrijgbaar, eigen worstmakerij.



"De beste steaks, brisket, bavette, spareribs en vlees. Online besteld en thuisbezorgd. U kunt ook ophalen op 1 van onze markten. Of in daarlerveen"
Adres: 7687ag Daarlerveen
Telefoonnummer: 0652380252
Stad: Daarlerveen
Postcode: 7687ag



op zoek naar gerelateerd: aalvink afhaalpunten, aalvink markt, aalvink kortingscode, aalvink bbq, aalvink picanha, aalvink spareribs, aalvink review, online vlees bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vlier Geur en Kado De Vlier Geur en Kado 860 meter Heerlijk geurende zeep en geurzakjes. Warmtesjaals (pittenzakken) Regenmeters, windmo...
Recensies
Ik heb hier afgelopen week voor het eerst besteld. De bezorging was netjes, alles wat uitstekend verpakt. Het vlees was allemaal mooi getrimd. De prijs/kwaliteit verhouding is bovendien geweldig: grasgevoerd rundvlees zonder onnodig krachtvoer en antibiotica van eigen bodem voor een scherpe prijs, waar vind je dat nog?
Ik bestel nu sinds een jaar altijd mijn vlees hier, en ben dik tevreden. Goed vlees, weinig vocht en vult goed. Rollades perfect gekruid En vaak kilo vlees gratis bij grote bestelling.
Tweede keer bestelling. Helemaal top. Goede kwaliteit, vers en een slager wat nog een echte slager is. Bestelling opgeven gaat makkelijk, betaling ook, de levering verloopt zo soepel en goed. Hier kan je nog zogenaamd vergeten vlees krijgen. Ben zo blij, dat ik eindelijk een slager gevonden heb, waar ik Eisbein, Kassler en ga zo maar door kan krijgen. Een blijvertje.Nog iets, Runderwangetjes... botermals.. Spareribs die de naam verdiend hebben om Spareribs te heten. Top wat ben ik blij, deze slager gevonden te hebben
Wauw, wat een top bedrijf. Bestelling plaatsen verloopt goed. Betaling opties zijn goed. Bezorging helemaal top geregeld. Super vers. Vlees was mooi getrimd. Aalvink is zeker een blijvertje en een aanbeveling aan vrienden en familie.
Goede bezorging. Fantastisch vacuum verpakt in thermodoos in een dichte zaktegen lekke omhuld met zakken met ijs. Prachtige stukken vlees...echter de bereiding op de Green Egg moet ik zelf doen
Veulen Stoofvlees en bief besteld. Netjes verpakt geleverd maar dat is ook het enige positieve.... Bij het uitpakken van de verpakking waarop stond bief zaten kleine blokjes vlees??? In de verpakking van het stoofvlees zaten lapjes vlees. Ik heb contact gezocht met Aalvink en kreeg een lauwe reactie" dan zal de etikettering wel verwisseld zijn". Geen excuses geen oplossing Dit kan natuurlijk niet. Als ik vlees koop wil ik dat de etiketten op de verpakking klopt. Wie zegt mij dat de bief ook daadwerkelijk bieflappen zijn. Dit was mijn eerste ervaring met Aalvink maar voor mij nooit meer. Zal 't dus ook zeker niet aanbevelen.
Weer een goede ervaring met Jan Aalvink. Helaas wel een dubbel gevoel. Er werd keurig gecommuniceerd wanneer de bestelling zou komen. Door Post.nl werd ik op de hoogte gehouden, alleen in deze moeilijke tijden ging het niet goed. In mijn contact met Jan, werd gezegd pakje weigeren. Is te lang onderweg. Daar het over het weekeinde werd heengetild, moest ik voor ander vlees zorgen. Na het weekeinde contact, nieuw pakket of geld terug. Dit was op dinsdagavond,ik koos nu voor geld terug, vriezer werd dan te vol. Volgende dag was het geld teruggestort. Keurig.ik maak de vriezer leeg en zal dan zeker een bestelling plaatsen.
Super snelle levering en mooi vlees. Had al een tijdje geen vlees meer besteld, maar het gaat nu echt super soepel! Gisteravond besteld, vandaag in huis. Alles keurig vacuüm verpakt en met zakken ijs die amper ontdooit waren. Echt PERFECT.
Al een aantal keer BBQ vlees besteld bij Aalvink vleesspecialiteiten en net zoals de andere keren weer keurig verpakt, gelabeld en schoon aangekomen. Ik ben erg blij met de kwaliteit van het vlees ga zo door en kan mijn BBQ weer opsteken met dit mooie weer.
Zeer tevreden!!! Het vlees wordt eerder iets te veel afgesneden dan te weinig.Erg fijn dat je de dag van bezorging zelf kan uitkiezen,vooral nu handig vlak voor de feestdagen. Mooi verpakt in een tempex doos met zakken ijs. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf.. Enige verbeter puntje in dat het vlees iets beter geseald moet worden.Ik kon het niet direct in de vriezer stoppen.Maar dat weegt niet op tegen de rest.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aalvink vleesspecialiteiten met het openbaar vervoer


Daarlerveen, Station 190 meter
594
Daarlerveen, Kerkstraat 210 meter
594
Daarlerveen 240 meter
Stoptrein RS21

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid