facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aalst Camping De Rietschoof

Adres: Maasdijk 15, 5308 JA Aalst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0418 - 55 24 88
Stad: Aalst
Route: Maasdijk 15
Postcode: 5308 JA



op zoek naar gerelateerd: De Rietschoof TARIEVEN, Camping De Rietschoof nieuws, Koop en verkoop camping de Rietschoof, Camping De Rietschoof reviews, Camping De Rietschoof hoog water, Camping de rietschoof te koop, Camping Aalst Kesteren, Caravan te koop Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de Rietschoof Camping de Rietschoof 0 meter Mooi camping met veel mogelijkheden voor de kinderen.
Topparken - Recreatiepark het Esmeer Topparken - Recreatiepark het Esmeer 1 km Mooie plek om je te vermaken als corona weer is afgenomen. Voor al met kleine kindere...
Recensies
Drie nachten met een caravan gestaan op een veld waar je ruimte had voor 2 toercaravans. Ruime plaatsen. Het is een camping maar voelt aan als een kampercamping. Rondom je heen vaste caravans en iets wat er op lijkt. Veel lawaai van boren, zagen. Het zag er echt niet uit. Hoog kamper gehalte. Veel golfwagentjes en elektrische steps met jonge kinderen die over de wegen racen. Toilet gebouw met één sleutel te openen, helaas zelf toiletpapier meenemen. Eten en drinken: Cafetaria prima.
Hier geweest omdat de kinderen een caravan hebben gekocht. Vandaag hier alleen geweest om de zaken af te handelen met de vorige eigenaar. De eerste, korte indruk is dat het een mooie, gezellige camping is met horeca gelegenheid, zwembad, speeltuin. Kortom de eerste indruk is positief
Fijne camping met leuke aardige mensen die een praatje maken en gastvrij zijn. We hadden een trekkershut dat is prima voor een paar dagen maar staat te dicht op de speeltuin. Invalide voorziening zoals een douche is aanwezig maar de deur om in het toiletgebouw is wat minder toegankelijk. Handig om daar een soort van schuine drempel te maken en de deur makkelijk open te laten gaan. We hebben ons prima vermaakt en ik kom snel weer terug.
Fijne camping, jammer van al die golfkarretjes die hard over het terrein gaan, kinderen op electrische steps die hard rijden en niet opletten, soms ye harde muziek, terrein wordt goed verzorgd, zwembad ook, speelterreinen met toestellen is veilig voor de Kids.
Geweldige week gehad hier. De Accommodatie was schoon en netjes en het park zelf is opgeruimd en rustig. Zeker een aanrader!
Volgens mij heeft minimaal 50% van de "kampeerders/kampers" van 18 jaar en ouder een strafblad hier. Ik kan mij voorstellen dat mensen het "gezellig" vinden maar ik was blij dat ik er na 1 nacht weer weg was. Wat een tokkie magneet. Als u van verschillende Nederlandstalige muziek houdt dan is dit uw plek. Om de 10 meter hoort een ander Nederlandstalig nummer waarvan iedereen mag meegenieten.
Grote camping met jachthaven. Grote gezellige kantine. Diverse pooltafels. Je kunt er darten. Groot scherm om voetbal of F1 te kijken. Frituur zit ernaast.
We hebben deze camping gebruikt als uitvalsbasis voor het fietsen van de Maasroute. Niet direct een camping waar we normaliter verblijven. Te groot, te veel seizoensplaatsen, te lawaaiig.
Gezellige familiecamping. Waarin het seizoen van alles te doen is, voor jong en oud.
Ervaring: Onze kortste vakantie ooit. Ik ben hier samen met partner en hond slechts een uur geweest, toen hebben we al onze spullen weer ingepakt en zijn vertrokken. We hadden een trekkershut waarvan de deur niet goed sloot en het dus onveilig voelde hier belangrijke items achter te laten. Daarnaast waren er zeer luidruchtige campinggasten waar veel asociale woorden en scheldwoorden uitkwamen, ook bij de kinderen. Harde muziek overal en slechte isolatie in de hut. Ons zou een slapeloze nacht te wachten staan met onveilig gevoel. Op deze camping hebben ontzettend veel mensen een vaste bungalow, caravan of tent staan, zelfs op het 'trekkersveld'. Een camping waar vaste families al jaar en dag komen en als een grote feestfamilie het campingleven leven. Je voelt je er niet op je gemak als 'buitenstaander'. Ook de communicatie met de eigenaren verliep moeizaam en ongemakkelijk. Wat zijn zij kortaf! Kortom: geen aanrader, maak dat je wegkomt voor het te laat is. Vast super leuk voor de mensen die er al een eeuwigheid komen. De omgeving is wel prachtig, dus zoek een andere camping in de omgeving en geniet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid