facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aalders witgoedservice

Aalders witgoedservice

Info

reparatie en verkoop witgoed,tevens inbouw.

Geschiedenis

Aalders Witgoedservice uit Nieuw Roden is een bedrijf met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van verkoop en reparatie van witgoed apparatuur. Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties betreffende uw wasmachine, vaatwasser, droogtrommel, koelkast, vriezer en inbouwapparatuur. Op aanvraag krijgt u van te voren een prijsopgaaf van de reparatie.Ook leveren en installeren wij alle merken witgoed met deskundig advies tegen concurrerende prijzen.

Adres: poolswijk 4, 9311 TE Nieuw-Roden
Telefoonnummer: 0650885539
Stad: Nieuw-Roden
Route: poolswijk 4
Postcode: 9311 TE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Youko Youko 882 meter Youko
Poiesz Nieuw-Roden Poiesz Nieuw-Roden 942 meter Wij wonen in Gorredijk, en het valt ons altijd weer op ook als wij en Roden zijn, dat...
Webwinkel Lusa Webwinkel Lusa 1 km Lusa is een webwinkel voor onder andere kinderkleding, zowel nieuw als tweedehands. L...
Recensies
Zeer goede en snelle service, wasmachine ging niet verder met het programma, bleek dat er te weinig was in de trommel aanwezig was.
Aalders heeft ons fantastisch geholpen. Ondanks dat hij al andere plannen had op zijn vrije dag, heeft hij ons wel uit de brand geholpen toen onze wasmachine defect was. Toen repareren niet lukte, heeft hij nog dezelfde dag een nieuwe wasmachine geregeld en geïnstalleerd. Nota bene in de brandende zon in een bloedhete bijkeuken. Deze man staat pal voor zijn klanten!
Hij staat altijd voor je klaar, is snel en heeft een goed assortiment apparaten.
Vaatwasser bij mediamarkt besteld. Ze zouden m ook plaatsen, maar helaas bleek dit niet te kunnen. De aansluiting zat achter een kastje en dit was volgens hun teveel werk. Tja, toen had ik een probleem. En ze namen de oude dus ook niet mee. Henk gebeld en hij kwam meteen. Sloot de boel aan, nam de oude mee. Volgende keer dus gewoon meteen naar Henk voor mijn nieuwe apparaten!
Henk is een top vakman en doet wat hij beloofd tegen acceptabele prijzen. Zijn service ligt op een hoog nivo. Zeer klantvriendelijk ! Boonstra Tolbert
Dinsdag Bauknecht vaatwasser stuk...woensdag een nieuwe AEG geplaatst. Henk doet wat hij belooft...prima service.. Ik beveel hem aan! TOP!!
Keurige man die zijn woord houd. Is eerlijk en komt zijn afspraken na. Onze vaatwasser was niet meer te repareren en kwam met een zeer goed alternatief.
Prima partij, Geeft eerst advies over mogelijke oplossing van probleem in ons geval een geblokkeerde pomp door een ritssluiting zonder direct een afspraak voor te stellen met de bijbehorende kosten.
Wasmachine kapotstukdood. Om 1130 gebeld, op voorraad en om 1345 stond er n nieuwe! Aalders is niet alleen superservice maar ook de topmonteur aan huis.
Top service telkens weer. Hoge kwaliteit tegen redelijke kosten. Snelle service en geen poespas Weet altijd een passende oplossing aan te bieden. In een woord: geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid