facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aalders schoenmode

Aalders schoenmode

Info

Zoekt u modieuze schoenen van kwaliteitsmerken? Is een persoonlijke service en een goed advies belangrijk voor u? Kom dan naar Aalders Schoenmode in Ulft.

Geschiedenis

Wij hebben meer dan honderd jaar ervaring in modische schoenen en zijn gespecialiseerd in eigentijdse comfortschoenen met uitneembare voetbedden en verschillende breedtematen. We voeren de bekende merken voor zowel dames als heren.



"Zoekt u de nieuwste schoenen van kwaliteitsmerken? Is een persoonlijke service en een goed advies belangrijk voor u? Kom dan naar Aalders Schoenmode in Ulft. Wij hebben ruim 120 jaar ervaring in modieuze schoenen van de beste merken en zijn gespecialiseerd in comfortabele schoenen met uitneembare voetbedden in vele breedtematen."
Adres: Ir.Sassenstraat 1, 7071 BA Ulft
Telefoonnummer: 0315-681542
Stad: Ulft
Route: Ir.Sassenstraat 1
Postcode: 7071 BA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: JS Schoenen Voetcomfort, Böhmer Terborg, Schuurman Schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 235 meter Eerst een TOP: Mooie winkel. Maar...personeel staat bij de kassa over mensen te prate...
Schuurman Schoenen Schuurman Schoenen 275 meter Goede info netjes geholpen
Recensies
Iemand die in Canada schoenen vanuit Nederland wil bestellen, komt er vlot achter dat het niet makkelijk is. Maar Mv. Esther Aalders heeft met veel geduld ons door de mazen weten helpen en de bestelling kwam keurig netjes aan. Als hofleverransier zorgt Aalders Schoenmode niet alleen voor het koningshuis, maar houdt ook de "gewone" klant hoog in het vaandel en dat is iets werkelijk bijzonders! Jammer dat er maar 5 sterren zijn want een zesde ster is Aalders zeker waard.
Hier vind je nog ouderwets goede service. Prima zaak met vriendelijke en vakkundige medewerksters. Aalders, lopen altijd een stapje meer voor de klant. Er is geen betere!
Schoenen besteld en binnen een paar dagen netjes verpakt in huis. Maat klopt prima, ze zitten erg lekker en een aangename verrassing was dat er ook nog reserve veters in de doos erbij zijn geleverd! Het allermooiste is dan eigenlijk nog wel dat dit bedrijf ook de moeite neemt om een handgeschreven "dank-je-wel voor je bestelling en veel plezier met je schoenen" bericht in de doos mee te geven. Dat is een fantastisch gebaar en geeft mij als consument echt het gevoel dat ze hun klanten ook waarderen. Top gedaan!
vanmiddag mijn nieuwe xensible schoenen op mogen halen van de nieuwe collectie. ben er heel erg blij mee. Heel fijn geholpen.
Net een paar nieuwe zooltjes in mijn schoenen laten lijmen. Toen ik vroeg wat de kosten waren zeiden ze dat dit service van de zaak was. Erg goede service dus. Service is in mijn ogen nog steeds de beste vorm van marketing. Kan geen advertentiecampagne aan tippen.
Super service,Schoenen besteld op zaterdag,en dinsdag al toegekomen in Belgié.Met een leuke tekst ontvangen,hier bestel ik nog schoenen ;-
Goede service, personeel behulpzaam en meedenkend, ruime keus voor heren, dames en kinderen
Fijne service en goed advies
Zij hebben goede inkoop van PRACHTIGE SCHOENEN
Prima winkel niet echt goedkoop. Wordt goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid