facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

Info

Aalderink Coating en KTL B.V. is een spuit- en moffelbedrijf uit Westerhaar.

Geschiedenis



Sinds 1948 geeft Aalderink poedercoaten en KTL B.V. kleur aan industriële producten. Ons circa 7500 m² grote bedrijf beschikt over drie vol-automatische poedercoatlijnen en een poedercabine, waarmee vrijwel ieder product in grote of kleine series verwerkt kan worden.

specialisten in KTL en poedercoaten

Uiteraard met behoud van alle kwaliteitsnormen. Dankzij een ruime ervaring in de behandeling van de meest uiteenlopende artikelen, zijn wij in staat iedere opdracht met grootste zorg en aandacht uit te voeren. Flexibel en professioneel, of het nu gaat om vierkante meters of vierkante millimeters.






Poedercoating is een kwalitatief hoogwaardige afwerking die sterk en bovendien milieuvriendelijk is omdat poeders geen schadelijke oplosmiddelen bevatten. In ons eigen laboratorium wordt de coating intensief getest op duurzaamheid, uiterlijk, hechting en laagdikte. Door een innovatief investeringsbeleid beschikken wij over een zeer modern machinepark, dat op een eigen waterzuiveringsinstallatie is aangesloten.

Adres: Garstweg 10, 7676 ST Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546 65 91 25
Stad: Westerhaar-Vriezenveensewijk
Route: Garstweg 10
Postcode: 7676 ST


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Vacatures Aalderink westerhaar, KTL Coating kleur, KTL behandeling, KTL lakken, Aaldering Autowereld
Recensies
Top bedrijf om goederen te lossen.
Top bedrijf netjes werk afgeleverd
Slecht bedrijf gaat slecht met personeel om
Erg lange wachttijden bij lossen en laden
Iets te poedercoaten dan is Aalderink het juiste adres top product
Vertaald door Google Het laden is achter het gebouw naast het autodemontagecentrum. Snel laden en vriendelijk personeel! Origineel Incarcarea este in spatele clădirii lângă centrul de dezmembrări masini. Incarcarea rapida si personalul amabil!
Vertaald door Google Een bodem en een meter modder, uitzendwerk, vijandige Duitsers, meestal krankzinnig. Ik raad deze plek niet aan. Origineel Dno i metr mułu, praca agencyjna, niemcy wrogo nastawieni, ogólnie oszołomy. Nie polecam tego miejsca.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid