facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aalberts Duurzaam

Aalberts Duurzaam

Info

Aalberts Duurzaam voor duurzame energieoplossingen.

Geschiedenis

Aalberts Duurzaam is gevestigd in het midden van ons land (gem. Epe). Met kennis opgedaan binnen Aalberts Installaties, richt Aalberts Duurzaam zich op de consumenten- en bedrijvenmarkt van duurzame energie. Ruim ervaren medewerkers adviseren en installeren zonnedaken en zonnepanelen.

Aalberts in Oene heeft een primeur met ZiezoZonnepanelen. Met deze zonnepanelen kan eenvoudig een waterdicht dak gelegd worden. ZiezoZonnepanelen zijn er in transparant, blauw en zwart. De panelen worden op een houten constructie aangebracht door Aalberts eigen, ervaren medewerkers.

Adres: Houtweg 49, 8167 PJ Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578641294
Stad: Oene
Route: Houtweg 49
Postcode: 8167 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Vorige week 10 panelen geplaatst door Aalberts. Zeer tevreden. Stieve en Ricky. 2 super monteurs. Rustig, aardig, prima werkend, zeer secuur, zowel buiten als in de meterkast. Ben erg tevreden. Levering duurt even maar de moeite waard. Dus voor zonnepanelen moet je bij Aalberts zijn.
21 juni 2023 10 panelen geplaatst door Aalberts op de langste dag met tempraturen tussen 28 en 30 graden. Ook wij zijn zeer tevreden over Aalberts en hun monteurs Stieve en Ricky. Na overleg het leg plan van de panelen 's morgens voor aanvang van de werkzaamheden nog aangepast zodat alle panelen op 1 dak vlak passen. Zowel buiten als in de meterkast uitstekend werk geleverd. Dus voor zonnepanelen moet je ook wat ons betreft bij Aalberts zijn.
Op 10 mei zijn bij ons 9 zonnepanelen gemonteerd en aangesloten , wij erg tevreden hoe dit allemaal gebeurd is planning klopte precies de monteurs leverden keurig werk ruimde alles keurig op ,en ik kreeg een goede uitleg hoe alles werkt . De monteur heeft mij zelfs geholpen met de app. op de telefoon. Kortom wij zijn erg tevreden hoe dit allemaal gegaan is en zullen zeker Aalberts Duurzaam aanbevelen bij onze vrienden en kennissen .
Zonnepanelen zijn prima aangelegd binnen 1 dag. Goed bedrijf met veel service en tips en een fijne communicatie.
De zonnepanelen zijn tot volle tevredenheid geplaatst. De monteurs werkten netjes en overlegden wanneer dat nodig was. Aalberts Duurzaam is een bedrijf dat wij zeker kunnen aanbevelen!
Wederom Aalberts langs gehad voor de installatie van een extra pakket zonnepanelen. Net zoals de vorige keer ben ik hier weer zeer over te spreken. Prettig contact, goede service en kundige installateurs. Zeker aan te raden.
Zonnepanelen volgens afspraak geplaatst, goede service. Het monteren van de panelen is uitgevoerd door 3 monteurs uit Groningen. nette proffesionele mannen die vakkundig werk hebben geleverd. Top
Van moment van offerte naar opdracht en uitvoering, zeer fijn geholpen. Aan alles wordt gedacht. Zelfs een week eerder montage dan was verwacht tijdens montage werd ik tevens geattendeerd op 4 broze dakpannen die direct door hunvervangen werden uit mijn eigen reserve pannen. Een fijne zakenpartner met geweldig personeel langs de weg en op kantoor. Kan dit iedereen aanbevelen !!
De monteurs binnen gelaten koffie machine aangewezen en zelf de rest van de dag weer naar mijn werk gegaan. Eind van de dag ben ik terug gekomen voor de oplevering. Alles keurig geinstalleerd en netjes opgeruimd! Eigenlijk was het onzichtbaar dat er iets was gebeurd! Super!
De installatie van de zonnepanelen is vlekkeloos verlopen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. De geleverde materialen zijn up to date en het Enphase micro-omvormersysteem werkt uitstekend. De monteurs die het werk uitvoerden waren vakkundig en heel plezierig. Kortom, een prima keus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid