facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aad Stolk & Zoon

Aad Stolk & Zoon
Adres: Koningin Julianalaan 86 88 , Voorburg 2274 JM, NL
Telefoonnummer: 070 387 2979
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 86 88
Postcode: 2274 JM



op zoek naar gerelateerd: Stolk Orgels, Stolk betekenis
Recensies
Beste witgoedzaak die ik ken. Eerlijk en snel. Kitchenaid hier laten repareren en ook mijn afwasmachine. Beveel ze altijd graag aan.
Bij andere Bosch partijen moest ik minimaal 2 weken wachten. Deze mannen waren binnen 3 dagen bij me. Bleek als snel dat het niet ter plaatse te fixen was. Machine meegenomen, printplaat bleek niet meer OK. In plaats van hele nieuwe erin, de plaat nagelopen en gerepareerd. Daardoor voor een fractie van een nieuwe printplaat opgehaald, gefikst en weer teruggebracht 2e etage. Leuke mannen ook nog. Top tent dus!
wasmachine laten repareren. Bleek dat er een plaatje in de afvoerpomp zat waardoor deze niet meer afpompte. Mooi gerepareerd . Eerst volgende wasbeurt weer storing, Bleek dat de monteur er niet alles uit had gehaald en mocht ik weer betalen. Zeer slechte service 2x betaald voor 1 reparatie door slordigheid van monteur
Top service, vaatwasser is stuk, langsgegaan, er wordt meegedacht met onze vragen, binnen een half uur zijn we eruit en binnen een week komt de monteur plaatsen. Gaat vast ook goed
Heb hier de afgelopen jaren een combikoelkast vriezer, kookplaat en recent een inbouwvaatwasser gekocht. Fijne zaak, met een service en reparatieafdeling. Ben een fan van internet, maar lokale winkels zijn ook heel fijn. Hele nette prijzen. Snel, netjes en vakkundig ingebouwd. Nette mensen. Ik ben hier erg blij mee.
Top winkel. Goed advies en service
Rommelige winkel, maar wat een service. Goed advies bij aankoop, maar ook voor reparatie. Eerlijk of iets nog zin heeft of niet. En snelle levering!
Firma Stolk kende ik al als klant afval inzameling en van horen zeggen. Via mijn verhuurder bij firma Stolk terecht gekomen i.v.m. defecte vaatwasser. Deze was na 1,5 jaar al niet meer te repareren, waardoor een nieuwe nu topmerk Siemens werd geplaatst. Zeer vriendelijk personeel en verstaan hun vak! Firma Aad Stolk: bedankt voor de service!
Wat een geweldige super service. Moest een nieuwe wasmachine en droger, maar deze moesten over een muurtje. Geen enkel bedrijf wilde dit doen, maar Stolk en Zoon wel. Ik ben echt superblij!!! Dank jullie wel!!!
De heren bij Aad Stolk hebben mij al meermaals op een uiterst prettige manier uit de huishoudelijk-technische problemen geholpen. Ze komen op ons zeer vakbekwaam over, en doen hun werk duidelijk met veel plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid