facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A7-Carwash.nl

A7-Carwash.nl
Adres: A. Einsteinlaan 61, 9615 TE Kolham, Nederland
Telefoonnummer: 0598 744 999
Staat: Groningen
District: Midden-Groningen
Stad: Kolham
Route: A. Einsteinlaan
Huisnummer: 61
Postcode: 9615 TE


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:30–18:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Helaas wordt er niet gegeven om de materialen bij de wasboxen waar je zelf je auto kunt wassen. Ik was heerlijk mijn auto aan het wassen. Vervolgens kom ik bij stap 4 en mist de borstel. Zie de foto. Dit terwijl ik er al geld in had zitten. Direct naar de balie gegaan en gezegd dat de borstel mist. Krijg ik als antwoord ja dat is gisteravond/ nacht gebeurd. Hij is afgebroken. Alsof het ze niks kon schelen. Zo werd er ook gereageerd. Ook geen briefje bij de wasbox of bij de borstel. Dus ik zeg ja ik heb er al geld inzitten. Gelukkig krijg ik wel wat muntjes en ik moest maar naar een andere wasbox. Dat gedaan en vervolgens lekt de slang zo erg dat ik helemaal nat ben. Dit durfde ik niet eens meer aan te geven. Bij thuiskomst dit aan mijn partner verteld en het schijnt al twee weken te lekken. Ik was erg blij met A7 want je kon er perfect je auto wassen, maar de laatste tijd is het erg achteruit gegaan. Nu opzoek naar een andere totdat het een keer verbeterd en anders maar definitief naar een andere.
Vriendelijk personeel maar de achterkant van de auto is nog op veel plekken vies! Velgen ben ik ook niet tevreden over. Jammer…
Aardige medewerkers en auto wordt goed ingespoten voor je door de straat gaat. Achterkant kenteken wordt met borstel gedaan zodat die ook netjes schoon is.nnStofzuigplein ook netjes en zelfs gratis doekjes die je kunt gebruiken om de auto op de lastige plekken goed droog te maken.nnAl met al top wasstraat voor goede prijzen in vergelijking met de rest van het land!
Wasboxen zijn heel erg goed, werkte eerst alleen met muntjes die je apart moest kopen bij zo’n automaatje, maar nu hebben ze pin-apparaten bij elke wasbox. Erg handig, want de munten-automaat had nog wel eens een storing.nnHogedruk-spuiten zijn altijd goed, behalve als je van Wax naar Osmose wil, dan duurt het echt wel ff voordat het Osmose eruit komt. Blijft waarschijnlijk nog lang in de slang hangen die Wax? Zeg ‘t maar.nnBorstel is nooit wat mis mee, ziet er niet vuil uit en doet z’n werk altijd goed.nnHet schuimpistool is Hit or Miss. De ene keer is het schuim geweldig dik en plakt het extreem goed aan de auto, de andere keer is het iets te waterig en glijdt het er zo van af.nnAl met al perfecte wasboxen en dat ook nog eens 24/7! Heerlijk als je ff niks te doen hebt midden in de nacht.nnWasstraat heb ik zelf niet geprobeerd, ik ben bang de lak van mijn auto te vernaggelen. Kan het bedrijf me met meer informatie voorzien? Wellicht dat voor andere gebruikers een reactie hierop erg slim zou zijn.
Aardige jongens met goede service. Ze vonden zelf dat er nog wat viezigheid op de auto zat en mochten een gratis rondje extra. Mooie ruimte om te stofzuigen en er lagen doekjes om te gebruiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid