facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A15 Karting

A15 Karting

Geschiedenis

Onder de naam A15 Karting staan onze kart mogelijkheden het meest bekend. A15 Karting heeft echter nog veel meer te bieden!

A15 Karting biedt ook lasergames, sumoworstelen, bungeesoccer, bungee run, gladiator fight, kruisboogschieten, indoor paintball en indoor beach volleybal.

Kortom, hier kan je jezelf wel wat uurtjes uitleven!

Centraal gelegen in het puntje van Zuid-Holland, tegen Gelderland, Utrecht en Noord-Brabant aan.

Openingstijden regulier

Dinsdag: 18:00-22:30
Woensdag: 18:00-22:30
Donderdag: 18:00-22:30
Vrijdag: 18:00-00:00
Zaterdag: 13:00-00:00
Zondag: 12:00-18:00

Openingstijden vakantieperiodes

Dinsdag: 14:00-22:30
Woensdag: 14:00-22:30
Donderdag: 14:00-22:30
Vrijdag: 14:00-00:00
Zaterdag: 13:00-00:00
Zondag: 12:00-18:00

Adres: Franklinweg 5, 4207 HX Gorinchem
Telefoonnummer: 0183-567050
Stad: Gorinchem
Route: Franklinweg 5
Postcode: 4207 HX



op zoek naar gerelateerd: A15 Gorinchem openingstijden, A15 arrangement, Karten moordrecht, Kinderfeestje A15 Gorinchem, A15 games, A15 karting vacatures, Karten Dordrecht, A15 Gorinchem bowlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A15 Bowling A15 Bowling 70 meter De banen zijn verlicht met disco lichten. Leuk om te doen. Muziek staat gezellig aan,...
Sligro Sligro 625 meter Voor de zoveelste keer, waar ik voor komaanbieding uitverkocht, jammer
De Broodplank De Broodplank 2 km prima lunch plek, maar voor mij is 1 bezoek genoeg geweest. Broodjes zijn oke, beleg ...
Fit4U Fit4U 3 km Relaxed en zonder poespas je workouts doen. Ruime openingstijden.
Recensies
Voor de gemiddelde lasergame baan vrij goedkoop en iets langere tijd. Enorm leuke baan waar je ook omhoog kan via een brug of kan zitten in een hoekje schietend door gaten! Voor mensen van jong tot middenoud voor oude mensen kan het te donker zijn en kunnen ze tegen muren aanlopen is dit zeker een baan om eens uit te proberen! €9 per 12m p.p.
Mooie listige kartbaan met goede benzine karts.
Voor een eerste ervaring ben ik positief verrast door de kartbaan. De baan is heel technisch en je kan op veel punten foutjes maken doordat het bovengedeelte best glad is. Dat maakt het juist uitdagend en leuk. Mijn snelste tijd was een 50.12 waar ik dan ook blij mee ben. Het personeel is vriendelijk en probeert goed met je mee te denken als het gaat om losse heats of heats achter elkaar rijden. Al met al een top baan en zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke uitdagende kart baan met vriendelijk personeel.
Mooie baan, goede karts, vriendelijk personeel. Helaas is zitje van mijn kart tijdens race kapot gegaan, maar kreeg in pitstop een andere kart.
Vanavond hebben wij gekart & gelasergamed en ondanks dat ik geen kart-talent ben wel een onwijs leuke rit gehad. Het lasergamen was heel leuk! Mooie hal en goed werkend materiaal en de uitleg was ook goed! Ook de ‘paintball’ is een aanrader! Wel de feeling niet de rommel! Dus je kleding blijft schoon! Goede ervaring!
Slechte baan, veel scherpe bochten je kunt bijna nooit volgas… Was bij kinderen ingedeeld die elke ronde stil stonden dus kon niet mijn best doen. Heb dit besproken met de mensen die daar werken maar zeggen is je eigen schuld dat kan nou eenmaal gebeuren. Geen geld terug of iets van een voucher gekregen… ergjammer je kunt beter naar dordrecht gaan. Is nog goedkoper ook.
Goeie kartbaan, veel technische onderdelen, zowel rechte stukken als stukken met bochten. Fijne baan waar je goed kan driften. Als er iets met de kart is, wordt er snel gereageerd en gehandeld waardoor je zo weinig mogelijk tijd verliest. Vriendelijk personeel. En er hangt bovendien een fijne sfeer, wij gaan er zeker nog eens naar terug.
Leuke en atractieve baan. Laagdrempelig om te starten met karten.
Topbaan, leuk personeel, vrij nieuwe karts welke goed aan elkaar gewaagd zijn dus lekker racen, komen hier zeker terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid