facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A1 Truckpoint Deventer

A1 Truckpoint Deventer

Info

A1 Truckpoint Deventer biedt bewaakte parkeervoorzieningen met diverse faciliteiten, aan de A1 bij Deventer.

Geschiedenis

A1 Truckpoint Deventer is dé tussenstop voor iedere transporteur!
Liggend op 500 meter van afrit 24, van desnelweg A1, ter hoogte van Deventer-Oost. Truckpoint Deventer biedt een beveiligde Truckparking met plaats voor 100 voertuigen. Truckpoint Deventer is een onderdeel van Truckpoint Nederland.

Zoals u als transporteur ongetwijfeld zult weten, neemt het aantal gevallen van criminaliteit rondom geparkeerde vrachtwagens op en langs de snelwegen, in rap tempo toe. Berichten over diefstal van lading of brandstof tot zelfs compleet gestripte of gestolen trucks zijn bijna
dagelijks terug te vinden in de social media en op nieuws-sites.

Het terrein wordt 24/7 bewaakt door o.a. verlichting, video-bewaking, surveillance en een geavanceerd toegang systeem.

Het eerste uur parkeert u gratis, daarna betaald u slechts € 0,60 cent inclusief BTW per uur.
Voor vaste gasten hanteren wij aantrekkelijke abonnementstarieven.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail [email protected]

Adres: Van der Landeweg 9T, 7418 HG Deventer (gemeente)
Stad: Deventer
Route: Van der Landeweg 9T
Postcode: 7418 HG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto & Motorservice Bruijns Auto & Motorservice Bruijns 1 km Voor Onderhoud Reparatie en APK Keuring. Ook voor Motor Onderhoud en Reparatie.
Centrumgarage Deventer Centrumgarage Deventer 4 km Parkeer hier al jaren altijd tevreden, alleen sommige mensen snappen niet als ze om 1...
Recensies
De plannen waren "prachtig", de uitvoering 3-2019 maakt verwachtingen absoluut niet waar. "De nieuwe truckstop in Deventer werd in 2017 geopend en biedt parkeerruimte aan honderd vrachtwagens op het A1 Bedrijvenpark. Exploitant Truckpoint Nederland uit Emmen, sloot een optie-overeenkomst met Rijkswaterstaat en Gemeente Deventer. Truckpoint Deventer, zou vier slotjes en vier sterren, volgens de Label-certificering moeten krijgen. Dit betekent bewaakt parkeren en diverse faciliteiten, naast goed eten. Per 3/2019 staan er camera's, hekken, slagbomen en een slootje om een groot stuk asfalt ver buiten de bebouwde kom, met 3 verrijdbare hygiëne-units. Er is niets te eten. De beoogde horeca-hoeve als restaurant bevindt zich in staat van verval. Tot voor kort liepen vrachtwagenchauffeurs er van ellende met een rol wc papier onder de arm de bosjes in.
Het parkeren gaat nog wel, plek zat, ook 's avonds laat. Beveiliging is waardeloos, hangen alleen een paar camera's maar niemand aanwezig en je kunt het terrein ook zo betreden . En de sanitaire voorzieningen zijn helemaal verschrikkelijk, 1 wc en 2 'douches' in een bouwkeet.
Eerste bezoek, onverwacht goedkoop, wel vrij basic. Sanitair goed, weinig sociaal leven.
Tijdens deze koude dagen in januari 2019 waren de dixi's met geen mogelijkheid te openen. De buitenlandse chauffeurs die zich wilden douchen of naar toilet moesten konden dit niet. Gewoon schandalig zo lang als het duurt voordat er zelf ook maar een begin wordt gemaakt met de rest van de voorzieningen. Ook de afvalcontainer wordt niet vaak genoeg geleegd. Strooidienst is tijdens de afgelopen paar dagen niet op het terrein geweest. Het was één grote ijsbaan en daar moet je dan duur betalen, want zelfs €0.60 is nog veel te duur voor hetgeen er geboden wordt. Wanneer beginnen de verantwoordelijken een met hetgeen er allemaal nog gedaan moet worden. Haast is geboden.
Je kunt je auto kwijt .de rest.. .
Weinig faciliteiten, maar gelukkig wel een onbemand tankstation. Eerste uur gratis om 45 minuten rust te kunnen maken.
Betaald parkeren terwijl helft open ligt....en stuur je een mail naar deze boefjes krijg je zelfs nog geen reactie terug. Droevige zaak.
De parkeer plaats staat goed aan gegeven op de snelweg en bij eerste stoplicht maar eenmaal op industrieterrein is het zoek het maar uit geen verlichting zoals wel beloofd en verder is er helemaal niets
Mooie grote parkeerplaats van meer dan 100 vrachtwagens met een mooi lng tankstation erbij
Goede parkeerplaats, goede sanitaire voorzieningen. Zelf eten meenemen, of thuisbezorgd bellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid