facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A1 Restauraties

A1 Restauraties

Info

A1 Restauraties, de carrosseriespecialist voor schadeherstel, restauratie en spuiten van oa auto's, motorfietsen en keukens gevestigd in Emmen, Drenthe.

Geschiedenis

A1 Restauraties, de carrosseriespecialist gevestigd in Emmen, Drenthe. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden:

- reparaties en spuitwerkzaamheden voor zowel metalen als kunststof carrosseriedelen, frames, tanks en velgen van motorfietsen. Hierbij wordt met name zorg gedragen voor een zeer gladde afwerking zoals fabriekslakken.

- A tot Z restauraties van carrosserien, zowel klassiek als modern. Dit omvat het schoon/kaal-stralen, vervangen en/of customizen van plaatwerk, het afstellen van losse plaatwerkdelen, het pas- en strakmaken, het spuiten/aflakken en polijstwerkzaamheden.

- Spuiten van blow ups, kunstobjecten, industrieel etc. Hierbij prijzen wij ons in het feit dat we meedenken met de opdrachtgever en ook adviezen uitbrengen gebaseerd op toepassing, mogelijkheden en duurzaamheid.

Adres:
Telefoonnummer: 310642925077
Stad: Emmen


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid