facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A1 Golfkar verhuur

A1 Golfkar verhuur

Info

A1 Golfkar verhuur is al 10 jaar dé specialist in het verhuren van golfkarren voor uw binnen of buiten evenement voor zowel goederen als personen.

Geschiedenis

www.a1golfkarverhuur.nl



"Golfkar verhuur voor evenementen"
Adres: Zuidpolderweg, 9, 1399 PM Muiderberg
Telefoonnummer: 0294-263 025
Stad: Muiderberg
Route: Zuidpolderweg, 9
Postcode: 1399 PM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Heel fijn bedrijf om mee samen te werken! We wilden eerst de elektro uitvoering maar op advies van A1 hebben wij voor benzine karren gekozen, zodat wij de hele dag en avond de golfkarren konden gebruiken. Mooie golfkarren ook. Allemaal wit !
Een familie-onderneming met een uitstekende service en prachtige golfkarren in alle uitvoeringen. Ook met een chauffeur te verkrijgen, wat natuurlijk heel handig is. Daarnaast biedt A1 Golfkar verhuur op maat extra's zoals reclame op de golfkar. Dat geeft net dat beetje extra uitstraling. Persoonlijke service is hier vanzelfsprekend. Een fijne partner voor evenementen.
Buitengewoon goede service ontvangen toen tijdens onze pendeldienst het stof zo erg was dat meerdere karren stilvielen. Ook bij breuk goede service ontvangen zodat we mensen konden blijven helpen met onze pendeldienst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid