facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.W.Music

A.W.Music

Info

A.W.Music is de plek waar muziek de boventoon voert, waar muziek het overneemt, waar muziek in het hart zit, waar muziek wordt overgedragen, waar muziek wordt geschreven.



"A.W.Music is de plek waar muziek de boventoon voert, waar muziek het overneemt, waar muziek in het hart zit, waar muziek wordt overgedragen, waar muziek wordt geschreven.Gezicht achter A.W.Music is Ad Welten, muzikant in hart en nieren. Op zijn negende al begonnen op de gitaar en inmiddels thuis op veel instrumenten waar snaren op zitten. Opgeleid op het Conservatorium en met meer dan 30 jaar ervaring als muzikant en gitaardocent, maakt Ad Welten tot een muzikaal begrip in de regio Venray."
Adres: Harpstraat 28, 5802 KN Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31651268216
Stad: Venray
Route: Harpstraat 28
Postcode: 5802 KN



op zoek naar gerelateerd: Gitaarles Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mart Kusters Musikkapellen Mart Kusters Musikkapellen 397 meter Blasmusikagentur Kiosk 30 5802 NR Venray NL Email [email protected] Tel. +31 6 2296 03...
Koninklijke Harmonie Euterpe Venray Koninklijke Harmonie Euterpe Venray 1 km Heerlijk ijs, vriendelijk personeel. Echt een aanrader voor iedereen
The Lion Sings Tonight The Lion Sings Tonight 2 km In 2020 komen we terug met een 4e editie. Blok je agenda maar alvast voor zondag 8 ma...
Rockkoor Venray Rockkoor Venray 3 km RockKoor, voor echte mannen: nieuw in Venray! We gaan vanaf september hits zingen va...
Recensies
Niet alleen een vakman in alles wat met gitaren te maken heeft, ook in zang meerstemmig is hij super thuis. Dat alles komt samen tijdens bandcoach sessies, waarin hij o.a. met zijn arrangementen laat zien dat hij een allround musicus en docent is.
Ad is een zeer ervaren docent die zijn kennis altijd op een leuke manier over weet te brengen. Ik volg nu samen met twee vrienden al tien jaar groepslessen bij Ad. De lessen bevatten altijd een goede balans tussen de theoretische en technische stof die nodig is om vooruit te gaan in je gitaarspel en het oefenen van leuke liedjes van ieder genre en tijd. Het mag daarbij niet ongenoemd blijven dat er altijd eigen inbreng mogelijk is in de les: Een popliedje waar je niet uit de juiste akkoorden komt? Een complex stuk waar je vast komt te zitten in de theorie of notatie? Ad schiet je altijd enthousiast te hulp. Als je twijfelt of / waar je gitaarles wilt nemen, moet je zeker eens bij Ad langsgaan!
Na 25 jaar als autodidact gitaar te hebben gespeeld leer ik het nu echt. Ad kan mij al echt gitaar leren spelen, dus is het voor een beginneling helemaal peanuts... Daarnaast is Ad ook actief als bandcoach en begeleid o.a. jonge talenten in het vormen van en ontwikkelen als band. Ook hier pluk ik persoonlijk de vruchten van, want Ad levert bijna elk jaar muzikanten/ bands aan voor een lokaal mini-muziekfestival dat ik mede-organiseer.
Ad is niet alleen een fantastische gitaardocent, maar ook een waanzinnige goede contra bassist in ons combo Daccord. Ook hier stuurt hij en geeft richting hoe een muziekstuk nog mooier en beter kan klinken.
Ad weet jongeren blijvend te motiveren en inspireren om met plezier gitaar te spelen en beter te worden. Hij heeft een fantastische klik met deze leeftijdsgroep. Young at Heart! Bedankt Ad voor al het plezier dat ik van het gitaarspel van mijn zoon heb.
Persoonlijke gitaarles op maat. Na 10 jaar lang geen gitaar aangeraakt te hebben, heeft A.W.Music aka Ad mijn musikale geheugen weer weten te stimuleren.
Ik heb geen gitaarles gehad van Ad, maar wel een aantal bijgewoond als een aantal concerten meegemaakt. Hij heeft ontzettend veel ervaring, kennis en kunde en kan deze ook nog eens op een duidelijke en menselijke manier overbrengen. Hij ademt muziek! Zeker een aanrader als je gitaarles wilt gaan volgen.
Super leuke en leerzame lessen! Een altijd gezellige en enthousiaste gitaardocent : Ik heb met veel plezier 6 jaar lang gitaarles bij Ad gevolgd.
Erg goede en prettige leraar. Weet keer op keer de vinger op de 'zere plek' te leggen en past de lessen ter plekke aan indien nodig. Ad is een zeer ontspannen persoon en ervaren docent/muzikant. Weet hoe te motiveren en hoe hij een 'oude rot' nieuwe dingen leert.
Ad koppelt vakkennis aan enthousiasme en liefde voor de muziek. Ook als ik dacht 'het wordt nooit iets' wist hij me weer te enthousiasmeren en ging ik vol goede moed weer naar huis om te oefenen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar A.W.Music met het openbaar vervoer


Venray, St. Anthoniusveldweg 360 meter
798
81
87
Venray, St. Anthoniusveldweg 370 meter
798
81
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid