facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A Taxi Weesp/Weesp Taxi

A Taxi Weesp/Weesp Taxi

Info

Taxi Weesp nodig! Bel A Taxi Weesp op 0630443044. Kijk voor onze openingtijden op A taxi weesp.nl u kunt ook kijken op A taxi Weesp Facebook.



"A taxi Weesp is een Familiebedrijf die het vervoer in de regio van Weesp verzorgd."
Adres: Vincent van Goghstraat, 1382VE Weesp
Telefoonnummer: 0031630443044
Stad: Weesp
Route: Vincent van Goghstraat
Postcode: 1382VE



op zoek naar gerelateerd: Taxi Weesp Schiphol, Taxi Weesp Station, Taxi Muiden, Taxi Weesp Muiden, Goedkope taxi Weesp, TSW Taxi, Taxi Hilversum, TCA Taxi
Recensies
Wij regelen hier onze rit een tijdje van tevoren, naar Schiphol bijvoorbeeld. Bij korte ritjes naar het station op zeer korte termijn vis je vaak achter het net. Dit gezegd hebbende is A Taxi onze vaste keus omdat het betrouwbaar is, op tijd en prima communicatie van tevoren dmv een bevestiging de dag van tevoren en mocht de taxi een paar minuten verlaat zijn, via een telefoontje. De chauffeurs zijn vriendelijk, representatief, professioneel en behulpzaam. Het wagenpark bestaat uit auto's uit het luxere dus comfortabel segment. De kosten voor een rit naar Schiphol bijvoorbeeld zijn helder, geen verassingen. A Taxi is een duidelijke aanrader!
Ik heb hele slechte ervaring gehad met deze taxibedrijf alstublieft nooit van deze bedrijf gebruiken Hij is echt duur
Fantastische auto, chauffeur en service. Altijd netjes en op tijd.
Vanuit Amsterdam gebeld voor een taxi vanaf het treinstation,aan de telefoon was het bel nog een keer vanuit de trein als je aankomt ,er stond een taxi bij aankomst ondanks dat ik het 2e telefoontje niet had gepleegd en het was de taxi die mij verwachtte....vriendelijke man en kon pinnen!
Ben zeer tevreden en hele fijne chauffeurs
Super goede service! Al jaren lang onze vaste chauffeurs in Weesp en omstreken.
Hele goeie service, altijd op tijd en super aardig.
Zeer vriendelijke chauffeurs en ze waren er precies op de afgesproken tijd.
Ervaren vriendelijk behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid