facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A&T Personeelsgroep bv

A&T Personeelsgroep bv

Info

A&T Personeelsgroep is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de werving en selectie van vakkrachten in de bouw en techniek.

Geschiedenis

A&T Personeelsgroep, voor de juiste match

Onder de A&T Personeelsgroep resulteren diverse gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen onze opdrachtgevers steeds een optimale keus maken en zijn zekerheden en vakkennis een gegeven.

De A&T Personeelsgroep streeft er altijd naar om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Een langdurige samenwerking met de opdrachtgevers en werknemers staat hierbij voorop.

Het veilig kunnen werken van onze werknemers is essentieel. We werken volgens de procedures die hierbij horen. Wij zijn VCU-gecertificeerd en in het bezit van kennis ten aanzien van veiligheidseisen. Om deze reden kunnen wij onze uitzendkrachten goed informeren, voorbereiden en begeleiden als het om hun veiligheid gaat.

A&T Consultancy & Administratie
A&T Consultancy & Administratie is gespecialiseerd in de detachering van technisch en administratief personeel met name in de bouw- en aanverwante sectoren. Het matchen van een uitzendkracht en een bedrijf is bij ons altijd een weloverwogen keuze om een optimale samenwerking te kunnen realiseren.

A&T Bouwpersoneel & Prefab Personeelsdiensten
Vanuit de onderneming A&T Bouwpersoneel worden de vakkrachten die op de bouwplaatsen werkzaam zijn gedetacheerd. Prefab Personeelsdiensten plaatst en begeleidt vaklieden voor timmerwerkplaatsen en de timmerindustrie.
De werknemers worden optimaal beloond en krijgen de passende opleidingen en begeleiding. Zo zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat er volgens de juiste richtlijnen van de bouw en timmerindustrie gewerkt wordt en zijn één aanspreekpartner hebben die de materie kent. Zo kan er een juiste keus gemaakt worden betreffende het in te zetten personeel.

Dakpool
Vanuit Dakpool worden ervaren dakdekkers, lood- en zinkwerkers gedetacheerd. Wij bieden de branche specifieke kennis voor de werving en selectie van dakdekkers, lood- en zinkwerkers. Het is nodig om van tevoren goed in kaart te brengen welke werkzaamheden de opdrachtgever wil uitvoeren en welk personeel daar bij nodig is. Door de ruime ervaring in de dakenbranche beschikt Dakpool over de benodigde kennis om de juiste keuzes te kunnen maken.

A&T Personeelsdiensten
Vanuit de onderneming A&T Personeelsdiensten worden niet-bouwgerelateerde vakmensen gedetacheerd en begeleid.

Wij zijn VCU-gecertificeerd en in het bezit van kennis ten aanzien van veiligheidseisen. Om deze reden kunnen wij onze uitzendkrachten goed informeren, voorbereiden en begeleiden als het om hun veiligheid gaat.

Adres: Steiger 8, 6581KZ Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031243583980
Stad: Malden
Route: Steiger 8
Postcode: 6581KZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NOAH Personeelsmanagement NOAH Personeelsmanagement 33 meter Misschien personeel de opdracht gegeven om tijdens het rijden gewoon met rijden bezig...
Reflect Glasfilm Reflect Glasfilm 86 meter Zonwerende raamfolie werkt niet. Ze vertellen je pas achteraf dat je een apart bedrij...
Monacor Nederland Monacor Nederland 131 meter Prima service, snel geholpen.
CCC Projects & Engineering b.v. CCC Projects & Engineering b.v. 215 meter Sterk in Engineering!
Airtest Solutions B.V. Airtest Solutions B.V. 1 km Airtest is specialist op het gebied van temperatuur- en klimaattestinstallaties. Een ...
Praktijk de Geluksboom Praktijk de Geluksboom 2 km Ik ben met mijn dochter bij Anke geweest. Eline heeft er erg veel baat bij de coachin...
Tegelshop Doddendaal Tegelshop Doddendaal 2 km Wij hebben hier in 2021 tegels gekocht. Er was ons verzekerd dat we een teveel aan te...
Timax Timax 2 km Wat een topper is Theo. Goed advies, snel geholpen. Aanrader.
HARM's Hoeve HARM's Hoeve 3 km Leuk concept maar gauw uitgekeken. Vriendelijke bediening top terras tegen normale p...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid