facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A-suré Verzekeringen & Hypotheken

A-suré Verzekeringen & Hypotheken

Info

A-suré is een onafhankelijk tussenpersoon die bemiddelt tussen u en de verzekeringmaatschappijen en/of hypotheekverstrekkers.

Geschiedenis

We zijn een jonge, onafhankelijke verzekeringstussenpersoon gevestigd in de Achterhoek. Door onze dynamische werkwijze zijn we in staat altijd snel op de laatste ontwikkelingen in te springen en u als klant een up-to-date advies aan te bieden.

Wij helpen onze particuliere en zakelijke klanten met het kiezen van een juiste verzekeringsmaatschappij en/of hypotheekverstrekker.

Voor alle financiële vragen zijn we het juiste aanspreekpunt, maar wij doen meer. We vinden een goede relatie met de klant belangrijk en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. In goed overleg zijn we bereid om het niet alleen bij advies en besluitvorming te laten. We helpen u graag bij het afsluiten van de juiste verzekering en assisteren u ook bij het afwikkelen van schades.



"Verzekeringen en Hypotheke zijn vaak een kwestie van vertrouwen en persoonlijk contact is daarbij van groot belang.Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. U mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Of u nu particulier bent, een eenmanszaak heeft of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat u goed verzekerd bent.De adviseurs van A-suré Verzekeringen & Hypotheken helpen u graag met een afgewogen advies. Wij nemen u de zorg voor uw verzekeringen en het regelen van uw hypotheek graag uit handen zodat u zorgeloos verder kunt."
Adres: Kruiskamplaan 108, 7152 GC Eibergen
Telefoonnummer: 0545-477060
Stad: Eibergen
Route: Kruiskamplaan 108
Postcode: 7152 GC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Organisato van Olga Organisato van Olga 587 meter Mijn naam is Olga Heinen: Master Register Professional (Personal) Organizer, Budgetco...
Bennink adviseurs en makelaardij Bennink adviseurs en makelaardij 864 meter Goede hulp gehad bij het zoeken van een woning. Ook eerlijk doorverwezen naar een and...
RegioBank Eibergen/Neede RegioBank Eibergen/Neede 1 km De lokale bank die wel bereikbaar is en blijft.
Recensies
Zeer betrouwbaar en je kunt altijd bij ze terecht, een dikke 10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid