facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.Stoop Schilderwerken v.o.f.

A.Stoop Schilderwerken v.o.f.

Info

Het werk van A. Stoop Schilderwerken vof wordt al vanaf de oprichting in 1993 gekenmerkt door een sterk gevoel voor kwaliteit en een scherp oog voor detail

Geschiedenis

Uw woning

Als Erkend Schildersbedrijf weten wij als geen ander dat de aankoop en/of verbouwing van uw woning iets is waar u trots op bent en dat wilt u graag laten zien.

Het schilderwerk speelt hierin een grote rol en daar bent u zich gelukkig bewust van. Woningen ouder dan 2 jaar hebben een belastingvoordeel van 15% voor meer informatie neem contact met ons op via [email protected].

Binnenschilderwerk

Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht, waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang zijn. Deze keuze hoeft u niet alleen te maken, wij adviseren u graag over de laatste materialen en kleurentrends.

Buitenschilderwerk

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, gegarandeerd geven goed onderhouden buitengevels een meerwaarde aan uw kostbare bezit. Wist u dat, het houtwerk aan de binnenzijde van de buitengevels ook goed geconserveerd moet zijn om garantie op het buitenschilderwerk te kunnen geven, dus onze tip is "onderhoud regelmatig uw buitengevels of laat dit door een Erkend schildersbedrijf doen"

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail: [email protected]



"Schilderen is een vak, goed schilderwerk is een specialisme!"
Adres: Fransepad 20, 1723AJ Noord-Scharwoude
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Fransepad 20
Postcode: 1723AJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strak Schilderwerken Strak Schilderwerken 501 meter Kamil ,bedankt voor het schilderen van ons huisje . dankzij jou advies voor de kleure...
Recensies
A. Stoop Schilderwerken is een familiebedrijf met vader en zoon. De mannen verstaan hun vak en willen jouw schilderwerk tot in de puntjes verzorgen. Kortom een topbedrijf met een topteam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid