facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A-SAFE Nederland

Info

A-Safe is de uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiligingssysteem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt.


Geschiedenis

A-Safe flexibele aanrijdbeveiliging wordt vervaardigd uit memaplex, een gepatenteerde mix van verschillende kunststoffen. De unieke flexibele eigenschappen leveren grote voordelen op met betrekking tot duurzaamheid, vermindering van schade en zodoende enorme kostenbesparingen.

Waar nu vanuit gewoonte aanrijdbeveiligingen van staal worden gemaakt, is onze missie om de A-safe producten en de voordelen die zij bieden bekend te maken bij het grote publiek.

Specialismen:
Flexibele aanrijdbeveiliging, scheiding van mensen en voertuigen, magazijnbescherming

Website:
http://www.asafe.nl



"Uitvinder en leverancier van kunststof aanrijdbeveiliging"
Adres:
Telefoonnummer: 0174-613120
Stad: Maasdijk


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: A-SAFE aanrijdbeveiliging, A-SAFE Vacatures, Kunststof aanrijdbeveiliging, Aanrijdbeveiliging stelling, Aanrijdbeveiliging paal, Aanrijdbeveiliging magazijn, Aanrijdbeveiliging Engels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ridder Ridder 297 meter goed bedrijf prima service aardig personeel klant vriendelijk!
Alumat Zeeman B.V.  -since 1928- Alumat Zeeman B.V. -since 1928- 421 meter Mooi bedrijf goede kwaliteit materialen.
NKnoll BV constructie NKnoll BV constructie 430 meter Top bedrijf. Fijne mensen die nog weten wat klant vriendelijkheid is.
Recensies
A-SAFE is een prima bedrijf, waar ze gemaakte afspraken nakomen. Goede kwaliteit , vriendelijk en met kennis van zaken de mensen die je aan de telefoon krijgt. Zeker aan te raden.
Niet alleen mooier dan staal, maar ook beter want minder schade aan de heftrucks als we het toch raken.
Stap voor stap ons magazijn aan het voorzien van A-SAFE aanrijdbeveiliging. Goed product wat veiligheid borgt met een waanzinnige uitstraling voor je magazijn.
a-safe producten die de veiligheid in het distributiecentrum verhogen door kleur, kwaliteit en gecoacht door een organisatie die met ervaring kan adviseren en begeleid van opdracht tot plaatsing
Mooi product!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid