facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A Ploem & ZN. B.V

A Ploem & ZN. B.V

Info

Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij de installateur van Zuid Limburg!

Geschiedenis

A Ploem & ZN. B.V. inspecteert, adviseert, onderhoudt en beheert comfortgebonden energietoestellen en installaties voor de particuliere, publieke en zakelijke markt.



"A. Ploem & Zn Installatietechniek is uw partner in Zuid-Limburg voor het kopen of huren van CV-ketels en airconditioning systemen voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze deskundige kennis en trouwe werknemers zijn wij in staat om u 24/7 bij te staan in iedere situatie en u te voorzien van passend advies. Daarbij bieden wij diverse diensten aan en uitstekende service & onderhoud met aantrekkelijke tarieven."
Adres: Langheckweg 19, 6468 EL Kerkrade
Telefoonnummer: 045 - 567 69 69
Stad: Kerkrade
Route: Langheckweg 19
Postcode: 6468 EL



op zoek naar gerelateerd: Installatiebedrijf Zuid-Limburg, Installatiebedrijf Landgraaf, Installatiebedrijf Heerlen, Installateur Kerkrade, Verwarming Kerkrade, Installatiebedrijf Limburg, Airco Kerkrade, Loodgieter Parkstad
Recensies
Zeer slecht , heb 2 zelfde werkers telkens over de vloer gehad tijdens een renovatie en deden maar waar ze zin in hadden heel incorrect over wat ze moeten doen en hebben geen respect voor de bewoners en die maken ook nog eens een ravage bij jou thuis dat is A ploem z.n dankjewel jongens !!!
tot voor kort was ploem een zeer goed bedrijf... meer als 16 jaar ervaring met ze en geen problemen gehad tot nu jammerlijk dat ze zelf hun fouten niet toe durven te geven en het afschuiven op de klant. en ze gaan op het woord van een monteur af maar vragen niet zelf aan de klant wie of wat. jammer en zeer teleurstellend dat een ander bedrijf het moet gaan oplossen nu.
Goede voorlichting. Nemen echt de tijd. Absolute aanrader als je kippen wilt kopen Vriendelijke mensen
Maurice en Tom kwamen bij ons een airco plaatsen. Ze waren netjes op tijd, werkten schoon, dachten mee en waren beleefd. Dat hebben we ook wel eens anders meegemaakt bij andere bedrijven. Vandaar deze positieve review. Ook werd er even de tijd genomen om de bijbehorende app uit te leggen. Geen spijt en zou zo weer door deze mannen laten plaatsen.
Jammer, ouders erg enthousiast over plaatsing airco. Meneer is ook komen kijken, offerte gegeven - afspraak gemaakt, contract getekend. Thuis verbouwd voor de airco, extra stroom aangelegd. Week voor de afspraak een telefoontje ontvangen dat er geen werk verricht wordt op een “woonwagenkamp”. Niet netjes, had ook op voorhand gezegd kunnen worden en wat mij betreft ook een reden wat niet meer van deze tijd is. Jammer!
Fijn bedrijf,reageert snel en houd zich aan afspraken!
Een groot probleem werd goed en proper opgelost door vriendelijke annen.
Goed bedrijf duidelijk in de communicatie.. Werd bij ons een afzuiging geïnstalleerd voor de badkamer. Zeer professioneel personeel netjes gemaakt. Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid