facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.P. Juwelier

A.P. Juwelier

Info

Vele merken hebben wij ons assortiment

-Ti Sento
- Seiko
- Pulsar
- Breil
- Lorus
- Dreamcatcher
- Skagen
- Kalli Kalli
- Yo- Design


En nog veel meer!

Producten

horloges, oorbellen, ringen, kettingen, horloge reparaties, batterij vervangen

Adres: Roersingelpassage 23, 6041EE Roermond
Telefoonnummer: +31 475 475 048
ln.reilewujpa@ofni
Stad: Roermond
Route: Roersingelpassage 23
Postcode: 6041EE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Edelsmid Ton van den Hout Edelsmid Ton van den Hout 150 meter Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Nogmaals heel erg bedankt voor het re...
At Fifty Time & Jewel At Fifty Time & Jewel 331 meter Top zaak. Supergoede service. Een mooi horloge weer tot leven gewekt!
Blinxzz Blinxzz 454 meter MelanO, Kyboe, Josh, Biba, iKKi, Karma, ZAG, Davis, OrbitKey, OrangeFire, S!lk Jewels...
Bijouterie Roermond Bijouterie Roermond 2 km Kom met uw wensen, en wij kijken wat u bevalt tegen sterk gereduceerde prijzen!
Recensies
Hele goede service, met een horloge gekomen voor nieuwe batterij en met een ketting waar de sluiting van kapot was. Hij vroeg van tevoren 10 euro voor de batterij erin zetten. En voor de sluiting aan de ketting heeft hij niks gevraagd. Wat een goede service.
Wat een bijzonder slechte service. Ik wilde mijn horloge laten verstellen. De eerste vraag die me gesteld werd, was of wij dit horloge in het outlet shopping center hadden gekocht. Als dat zo is dan konden ze ons niet helpen. Op een heel botte en onfatsoenlijke manier werden wij benaderd. Mijn vader heeft hier diverse dure horloges in het verleden gekocht. Maar dat doet hij dus nooit meer nadat ik mijn verhaal vertelde. Geen slimme zet dus van deze medewerker!
Afgelopen week een geboorte armbandje gekocht, wij zijn erg tevreden! Goede maar vooral snelle service, afspraken worden netjes na gekomen en je wordt er erg klantvriendelijk geholpen! Echt een aanrader! Bedankt!
Heel fijne service en een hele mooie collectie horloges en sieraden. De eigenaar is heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ga er zeker terug volgende keer.
Fijne juwelier die meedenkt en service bied. Mooie horloges en sieraden.
Zeer vriendelijke eigenaar. Neemt de tijd voor je om goed advies te geven en verleent goede service
Leuke zaak en vriendelijke bediening.
Gastvrij en vriendelijk.
Fantastische service ! We hadden een Ti Sento ketting gekocht voor mijn echtgenote. Diezelfde avond raakte een schakel los, dat kan natuurlijk gebeuren. Ketting terug gebracht en deze werd niet gerepareerd, maar we kregen een hele nieuwe ketting die voor ons werd besteld en twee dagen later al werd geleverd. Echt super ! Heel vriendelijke service ook, echt een aanrader!
Vertaald door Google Eindelijk een winkel met veel keuze van Ti Sento. Zeer vriendelijk, groot aanbod, klantvriendelijke prijzen. Graag opnieuw en opnieuw!! Origineel Endlich ein Geschäft mit viel Auswahl von Ti Sento. Sehr freundlich, große Auswahl, kundenfreundliche Preise. Gerne immer wieder!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid