facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A Little Cake House

A Little Cake House

Info

Een taart bestellen?
Op zoek naar een mooie taart, heerlijke cupcakes of een prachtige bruidstaart? laat dan even een berichtje achter :) :)

Geschiedenis

A Little Cake House is 4 jaar jaar geleden begonnen met het maken van haar eerste taart. Sindsdien is A Little Cake House zich uit gaan breiden in het maken van cupcakes, gender reveal cakes verjaardagstaarten bruidstaarten en koekjes. Maar ook in het organiseren en geven van kinderfeestjes en workshops.

Voor elke feestelijke gelegenheid kunt u bij A Little Cake House uw eigen taart, cupcakes, gender reveal cakes of koekjes enzv. samenstellen. Voordat de producten worden gemaakt kan er eerst een persoonlijk gesprek worden gevoerd om al uw wensen te bespreken. De producten zijn ook erg leuk om cadeau te geven!


wij zijn kvk geregistreerd 64203700



"Van taartje tot een hele sweettable kunt u bij ons terecht . Wilt u mooie ballonpilaren , een ballonnenboog of mooie backdrop ook dan bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: rokkeveenseweg 13, 2712 xx Zoetermeer
Telefoonnummer: 0657997907
Stad: Zoetermeer
Route: rokkeveenseweg 13
Postcode: 2712 xx


Recensies
Voor mijn zus haar 35ste verjaardag heeft Louise prachtige redvelvet cupcakes met een witte chocolade toef waar het cijfer 35 op was geplakt gemaakt. Ze waren echt heerlijk en super mooi Corona proef ingepakt. Een feestje om uit de delen en om op te eten. Ik raad het iedereen aan! Dankjewel voor de goede zorgen en het mooi inpakken.
1 week geleden een taart besteld ongeveer en vandaag onze Joki en Jet taart mogen ophalen voor onze dochter. Taart was mooi en smaakte heerlijk! Lieve dame die vol aandacht de taart maakt.
Goede en snelle service, bedankt voor de heerlijk luchtige cupcakes!
Vertaald door Google Perfecte ervaring! Geweldige communicatie en de geweldige taart werd op korte termijn gemaakt voor een speciale verjaardag! De taart was prachtig en smaakte ook geweldig. Sterk aanbevelen! Bedankt!! Origineel Perfect experience! Great communication and the amazing cake was made at short notice for a special birthday! The cake was beautiful and tasted amazing aswell. Highly reccomend! Thanks!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid