facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A La Plancha

A La Plancha

Info

Á la Plancha Pop-Up Visrestaurant op het Noordereiland geopend bij mooi weer.

Geschiedenis

Pop-Up Visrestaurant A La Plancha wordt zomers opgebouwd op het Noordereiland, op het landhoofd van de oude Willemsbrug. Boven het water met een waanzinnig uitzicht over de Maas en op de skyline van Rotterdam is het alsof je van een minivakantie geniet in eigen stad.

In Rotterdam zorgt Schmidt voor de vis en schaaldieren maar de sfeer en ambiance is mediterraans. Op het Oude Brughoofd van de Willemsbrug langs de kade van het Noordereiland kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad en zit je bijna in het water. Een unieke terraslocatie voor een borrel, diner met vrienden, familie of collega’s. Reserveren kan vanaf 10 personen.



"Pop-up visrestaurant aan de Maas in Rotterdam, open alleen met mooi weer vanaf 15.00 uur voor borrel en diner!Reserveren = niet nodig / mogelijkU kunt ons altijd bellen om te vragen of wij open zijn of check onze instagram / facebook, hier posten wij of wij open zijnTot snel bij A La Plancha"
Adres: Maaskade 74, Noordereiland, Rotterdam, 3071NC Rotterdam
Telefoonnummer: +31 6 41265509
Stad: Rotterdam
Route: Maaskade 74, Noordereiland, Rotterdam
Postcode: 3071NC



op zoek naar gerelateerd: a la plancha vertaling, a la plancha 2018, a la plancha rotterdam, a la plancha parkeren, a la plancha amsterdam, a la plancha bereiding, a la plancha rotterdam 2018, plancha woerden
Recensies
Lokatie is best relax op het water. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit van het eten is erg goed. Prijs kwantiteit is uit balans, echt te duur zowel eten veel te weinig als drinken voor deze bedragen. Foutjes in de bediening zoals overal. Helaas bij thuiskomst drankjes op de bon die niet van ons waren. Deze zaak zit er al een poos en heeft zeker nog meer potentie, maar dit was niet echt een goede beurt en behoeft zeker verbetering.
Misschien wel het mooiste terras in Rotterdam. Eten was oké maar niet spectaculair. Bediening was weer wel top al moet je soms een beetje geduld opbrengen maar dat is met dit uitzicht geen straf. In ieder geval genoten van een prachtige avondEten: 3/5
A La Plancha is een verborgen parel in Rotterdam. Een restaurant waar je heel de avond in de zon aan het water kunt zitten in de zomer, met enkel verse vis op het menu. De prijzen zijn redelijk, je kunt alleen niet reserveren. Een zomer in Rotterdam is niet compleet zonder een avondje A La Plancha!Eten: 5/5
De mooiste plek van Rotterdam om iets te eten. De prijs kwaliteit verhouding vind ik wat scheef, maar het eten is fantastisch. De porties zijn m.i. wat klein. De bediening is echt heel slecht. Twee dames die fantastisch werk doen waar 2 was echt te weinig! En een aantal - super vriendelijke, dat zeker meisjes die alleen maar eten en drinken mochten wegbrengen je kent het wel:"mag ik bestellen?""nee, dan moet je bij mijn collega zijn." Die dan nooit komt.. . Lang wachten op het eten, koffie die gebracht werd nadat het dessert al op was. Super Jammer!
Waren met grote groep verspreid, hier door was het soms lastig om je bestelde drinken en eten te krijgen. Er was aangeplakt dat er voldoende keus was voor vlees en vegetarisch en dan voornamelijk vis. Vis was geweldig rest was een wat mindere keus
Leuke tent. Heerlijk aan het water. Kaart is wat summier maar zeker heerlijke gerechten.Eten: 4/5
Een van de mooiste locaties in Rotterdam, spijtig dat het zo'n waardeloos restaurant is. Dit is de tweede keer dat we hier aten, en twee keer was het slecht: de bediening is rommelig, ongeïnteresseerd, de wachttijden zijn veel te lang. De porties zijn miezerig, de kwaliteit van het eten is op zijn best matig. Op deze prachtige locatie zou dit misschien nog acceptabel zijn, maar de prijzen die ze rekenen zijn schandalig. Dit was de tweede en laatste keer dat we hier hebben gegeten. Ik hoop dat er ooit een goed restaurant komt, de locatie is het meer dan waard.
Leuke locatie, super beleving. Eten was goed. Maar bediening was ongeïnteresseerd, niet vrolijk. Ze deden uiteraard hun best maar weinig personeel raakt iedereen.
Wat een leuke ervaring, zo dineren midden op de Maas. Het door ons besteld vis menu vonden we lichtelijk overprijst. Zo dicht bij de kust en dan toch maar 1 Dorade, 1 Pieterman, 2 gambas en 2 sardines op tafel. Het komt allemaal wel wat karig over. Het kan allemaal gemakkelijk net wat beter. Bereiding, smaak en presentatie wel toepasselijk voor de uitstraling. De muziek staat tot ergernis van verschillende gasten echt te hard. Horen jullie dat zelf niet meer? Samenvattend, prachtige locatie, maar eten bediening en service mag wel wat beter. De verhouding prijs/kwaliteit is een klein beetje zoek. Willen het echt nog wel een keertje proberen, maar huiveren een beetje. Waarom, € 104 voor een vismenu zonder voorgerecht of nagerecht, inclusief fles simpele rosé en 2 koffie, dat is best wel veel geld.
Origineel restaurant aan het water. Verrassende kaart met bijna uitsluitend vis. Geen kaart, alles staat op borden genoteerd. Heel vriendelijk personeel en vooral prachtig zicht op het grote terras aan het water. De keuken is geen topniveau maar eerlijk aan een correcte prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid