facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.L. van Weverwijk Transport & Logistics

A.L. van Weverwijk Transport & Logistics

Info

Transport van goederen over de weg



"Weverwijk Regionale Milieudiensten WRM containers is dé containerverhuurder voor Midden Nederland, Utrecht en de Randstad. Wij zijn gevestigd in Schoonrewoerd. Vanuit hier verwerken wij ook alle afvalstromen op een duurzame manier. Zo kunnen we u totaal ontzorgen bij het afvoeren van afval. Waar het voor u afval wordt, begint het voor ons.Wij bieden alle formaten containers aan. Van 3 kuub t/m 45 kuub. Voor alle afvalstromen. Met onze nuchtere aanpak en nette prijzen kunt u uw afvalstromen aan ons overlaten.Huur uw container makkelijk en snel via de website!"
Adres: Koningin Emmastraat 59, 4797HJ Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0031-653982342
Stad: Willemstad
Route: Koningin Emmastraat 59
Postcode: 4797HJ


Recensies
We werden door een andere leverancier in de steek gelaten. Ik heb jullie gebeld en binnen 5 minuten was het geregeld en 2 uur later had ik alsnog een container. Vriendelijke medewerkers bij het afzetten en ophalen van de container. Heel erg tevreden en ik weet wie ik volgende keer weer ga bellen!
Super tevreden over dit bedrijf!wij hebben meerdere containers besteld tijdens de bouw,altijd snel geleverd en de goedkoopste in de regio. Enige minpunt is dat bepaalde onderdelen van de website niet goed werken,waardoor je regelmatig moet bellen.
Afgelopen maandagmorgen zou er een 10 m2 container bij ons worden afgeleverd die we van te voren hadden besteld. Aan het eind van de ochtend gebeld. Er werd gezegd dat er geen op voorraad was terwijl we die 2 weken eerder hadden gereserveerd en betaald. Uiteindelijk werd de container na meerdere keren telefonisch contact om 14.15 geleverd waardoor 2 bouwvakkers 2 uur niet hebben kunnen doorwerken. Op mijn vraag wie er voor de 4 manuren moet opdraaien kreeg ik het antwoord. "Wij niet".
Bij bestelling aangegeven waar de container te plaatsen, chauffeur zelfstandig zijn werk gedaan. Op tijd geplaatst, op tijd weer opgehaald. Prima.
Super geregeld. De bak kwam was vol en werd opgehaald. Kort en krachtig. Aardige chauffeur.Kon praatje vanaf. Super.
Goede, snelle service. Ook zonder duidelijke adresgegevens van de locatie op de juiste plaats afgeleverd.
Precies op tijd zoals afgesproken en samen met de chauffeur de beste plaats voor de container gekozen. Goed geregeld zo!
Zeer slechte ervaring met Weverwijk.Ik huur met mijn hoveniersbedrijf tussen de 40 en 50 containers per jaar. De klant waar ik deze klus zou doen. Wilde de container van Weverwijk ivm de lage prijs. Totdat er een naheffing kwam van € 205 omdat er wat hederablad tussen de oude schuttingen zat. Ik doe dit werk al 9 jaar. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn eerste ervaring met Weverwijk was dus zeer slecht, ik zal ook in de toekomst niet snel meer Weverwijk bellen voor het huren van containers. Ook zal ik Weverwijk niet aanraden bij mijn collega's. Ik hoop uw hiermee voldoende heb geïnformeerd. Groette, R van Ierland.
Op het laatste moment een container besteld. Binnen een uur ! stond de container voor de deur. Vakkundig geplaatst door de chauffeur die even vriendelijk als bekwaam is. Goede service, een aanrader!
Op het laatste moment container besteld en meteen werd hij alsnog bezorgd. Dus snelle en uitstekende service , deze jongens denken met je mee! Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid