facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A Koorevaar Loon- & Verhuurbedrijf

"Welkom op de site van Loon- en Verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor ons is elke opdracht een nieuwe uitdaging. Het maakt niet uit hoe groot of klein de klus is, alles moet 100% naar tevredenheid van de opdrachtgever zijn. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat dag en nacht bereikbaar is en u kan adviseren waar dat nodig is.Of het nu voor de particuliere of de zakelijke markt is, wij verzorgen uw opdracht van A tot Z. Mocht u liever zelf de touwtjes in handen hebben? Dan kunt u zonder problemen bij ons een machine huren met of zonder chauffeur.Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het personeel is in bezit van VCA* en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties."
Adres: Graafdijk-west 23-24 , Molenaarsgraaf 2973 XD, NL
Telefoonnummer: 06 18187388
Stad: Molenaarsgraaf
Route: Graafdijk-west 23-24
Postcode: 2973 XD


Recensies
Goede ervaring mee. Er moest een stuk land +- 70m2 ge-egaliseerd worden, na contact gehad met Arie heeft een collega van hem dit onlangs binnen 1,5 uur geregeld. super strak, erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid