facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.K. Service

Adres: Lheebroek 33, 7991 pm Dwingelo, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0610939613
Stad: Dwingelo
Route: Lheebroek 33
Postcode: 7991 pm


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Overwater   Meubelmaker - Timmerman Overwater Meubelmaker - Timmerman 4 km Wij genieten nog iedere dag van onze wandkasten. Met zorg en vakmanschap gemaakt.
Pinksterkamp Dwingeloo Pinksterkamp Dwingeloo 5 km Het PKD is bestemd voor scouting groepen uit heel Nederland en is een landelijke acti...
Recensies
Laat oude mensen in de kou zitten,omdat de gaskachel niet meer aan wil,maar de installateur weigert te komen,een andere bereidwillige installateur heeft een defect zo snel mogelijk verholpen,de oudjes zitten er weer warm bij.
Ruim van tevoren een afspraak gemaakt, maar dat vond dhr. Sjabbens eigenlijk te vroeg. Hij zou op tijd terug bellen om de afspraak te bekrachtigen, maar heeft dit niet gedaan. Ik heb zelf maar gebeld en zou diezelfde avond terug worden gebeld, ook dat is helaas niet gebeurd. De volgende dag weer gebeld, kreeg te horen dat ze het erg druk hadden, met het verzoek of ik op een andere dag zou kunnen en moest zelf die avond nog maar een keer bellen. Aangezien ik een dag vrij moet hebben en ruim op tijd een afspraak dacht te hebben gemaakt, was ik dit niet van plan. Die avond te horen gekregen van dhr. Sjabbens dat ze het erg druk hebben met vakantie parken en dat hij het bij mij misschien niet zou redden. Na aangeven van mij dat ik dacht dat we een afspraak hadden erkende hij dit, maar wist nog steeds niet of hij dit zou gaan redden. Hij zou mij de volgende dag, of de dag er na wel bellen. Helaas, ook hier kwam hij zijn afspraak niet na! Zijn telefoontje is niet geweest en ik heb ook niemand gezien van de firma Sjabbens uit Dwingeloo op de volgende werkdag, zoals afgesproken.
Beloven veel maar komen geen afspraken na. Waardeloos
Een meelevende prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid