facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A. de Huijskamer

A. de Huijskamer

Info

Eetcafé A. de Huijskamer is een warme en gezellige ontmoetingsplaats in Swifterbant. U bent bij ons welkom om even lekker met elkaar wat te eten en drinken

Geschiedenis

Bij ons thuis in Swifterbant!


Eetcafé A. de Huijskamer, direct naast de Albert Heijn. Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Je bent van harte welkom in ons gezellige eetcafé!

We richten ons met het Eetcafé op de mensen uit Swifterbant en wijde omstreken. Voor ons, het team van A. de Huijskamer, is het belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen. We willen dé Huijskamer van Swifterbant worden. Een warme en gezellige ontmoetingsplaats om lekker even met elkaar wat te eten en te drinken. Je kunt er voor kiezen om het eten op tafel geserveerd te krijgen in authentieke gietijzeren pannen. Eigenlijk precies zo als bij je thuis, maar dan net even íets anders.

We serveren (H)eerlijk eten. Daar bedoelen we mee dat ons eten erg lekker is, maar ook eerlijk. We gaan voor kwaliteit. Onze producten worden met zorg geselecteerd. We kiezen als het maar even kan voor streekproducten die duurzaam worden geproduceerd. Zo komt ons vlees van de regionaal zeer bekende slager Niek van der Vlis, hij won al vele prijzen met zijn vleesproducten. Onze Huijskamer biefstuk, de beroemdste van geheel Flevoland, is daarvan een goed voorbeeld. Door onze kok met zorg voor u bereid.

Voor ieder wat wils

We zijn graag dé Huijskamer voor alle leeftijden in Swifterbant. Kom gerust binnen en maak kennis met het team van A. de Huijskamer, Carl, Mathilde en Sylvia en natuurlijk onze kok Dirk.

Adres: De Poort 16, 8255 AA Swifterbant
Telefoonnummer: 0321-870011
Stad: Swifterbant
Route: De Poort 16
Postcode: 8255 AA


Recensies
Echt trost dat in swiftetbant zo heerlijk restaurant is. Alles is vers!!! Eten woord gemaakt echt met liefde Personeel onzetten aardig behulpzaam. Ik zal echt trug komen echt aanraden!!!
Leuk eetcafe! Zeer vriendelijk personeel. Sfeervol ingericht.
Prima bediening heerlijk eten heerlijk na een heette Congresdag.
Beste Kok van de Huijskamer, Het verdient aanbeveling om toch te vermelden hoe wij het voor de eerste keer vonden om in uw etablissement te eten . Allereerst de Huijskamer is gezellig ingericht en grote waardering voor de dame die ons bediende super goed en informatief . Maar de geserveerde gerechten soep erg lekker maar voor de inhoud duur. Daarna entrecote jammer maar deze viel echt tegen goed gebakken rare maar er zaten te veel zenen in jammer voor zo,n lekker stukje vlees thuis heeft mijn vrouw enige tijd nodig gehad om de zeen uit het gebit te peuteren geen succes. De geserveerde gebakken aardappelen erg lekker de salade was prima maar jongens de portie mogen best wel wat groter jammer voor een extra portie aardappelen en salade €3.50 als diversen weer gerekend . Het nagerecht Dame Blanche leuk opgemaakt en lekker maar het Citroen taartje was van zeer slechte kwaliteit plakkerig in de mond en absoluut niet met een citroensmaakver ondermaats. Jammer met zo,n vriendelijke bediening en zo,n leuke ambiance dat dan niet wordt wat je ,je ervan had voorgesteld want laten we eerlijk zijn uit eten hoort toch een feest te zijn niet waar.. Jammer dat de kok dan roet in het eten gooit. Ik weet niet of dit bij mijn vriendengroep aanbeveel. Beste kok ik wens u veel succes en wees voortaan alert op uw te serveren spullen, Met vriendelijke groet , P van de Goor.
Hier gegeten met mijn schoonfamilie. Sfeervol eetcafé in het centrum van Swifterbant. Het eten was prima en van goede kwaliteit. Leuk gepresenteerd ook. Verwacht geen bijzondere en spannende hoogstandjes qua eten, maar alles word wel goed bereid. Bediening uiterst vriendelijk.
Vanavond voor het eerst gegeten ..zonder resevering met familie van 11 personen er heen...geen enkel probleem..tafels werden aan elkaar geschoven kinderstoel erbij..kleurplaten uit de kast.. alle drankjes konden besteld worden..super aardige bediening..allemaal bestelden we wat anders maar de risotto was heerlijk, de snitzels geweldig en de vis ook aan te raden met genoeg dikke frieten en salade en groenten erbij ..dus was een super afsluiting van onze dag en zeker voor herhaling vatbaar..
Een super lokatie met heerlijk eten en vriendelijk personeel! We hebben er vaak gegeten en komen er zeker weer terug.
Ontzettend lekker gegeten. Ook was er heerlijk gekookt op de 2e kerstdag voor 1 van ons met een beperkt dieet. En vriendelijke bediening!
Zoals de naam al doet vermoeden; heerlijk eten in huiselijke sfeer. Geen uitgebreide menukaart en toch toereikend genoeg. Prettige bediening door leuke medewerkers.
Het is hier weer fantastisch. Gezelligheid kent geen tijd. Goede bediening. Kan niet missen. Héérlijk eten zoals altijd. Echt weer een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid