facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A&B Prefab Beton- & Houtbouw

Info

Schuttingen, Tuinhuizen, Bergingen, Schuren, Garages en Paardenstallen

Geschiedenis

De specialist voor al uw schuttingen, tuinhuizen, schuren, garages, paardenstallen en andere dierenverblijven. Alles kan geheel op uw wensen worden aangepast. Neem gerust een kijkje op onze website (www.a-en-b.nl) of neem contact met ons op. Ook kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht op ons showterrein in Heeze.

A&B Prefab Beton- & Houtbouw heeft het gehele traject van grondstof tot eindproduct, van vervoer tot plaatsing geheel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij uw eisen en wensen verwerken tot in detail.


Adres: Heipolderstaat 6, 5591 KB Heeze
Telefoonnummer: 040 2261605
Stad: Heeze
Route: Heipolderstaat 6
Postcode: 5591 KB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Betonnen berging, Betonnen berging prefab, Betonnen elementen schuur, Bouwsystemen beton, ABC Prefab
Recensies
Goed alternatief voor een gemetselde muur en schuur! Goed personeel, en een goede Showtuin om te kiezen wat je wil
De mannen waren keurig op tijd begonnen om de schutting van 40 meter te plaatsen. Eindelijk mensen die denken in oplossingen en niet in problemen. Zeer tevreden over het resultaat.
Goede snelle service
Fijne ontvangst ondanks ongepland bezoek op een druk tijdstip. We werden uitgebreid voorgelicht en geïnformeerd over de mogelijkheden van de betonproducten.
Goed geholpen en goede informatie
Dik tevreden over de geplaatste schutting.
Vreslijk de afwerking belachlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid