facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A & B Living

A & B Living

Info

Home is not a place, It's a feeling

Geschiedenis

Ontstaan uit passie, gegroeid naar vraag.

A&B staat voor Angelique en Brigitte, 2 zussen, 2 gedachtes, 1 passie sfeer. Sfeer in huis die als een thuis moet voelen. Een thuis die is ontstaan door beleving.

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaalde stijl maar niemand leeft in een boekje. Het is juist de kunst om met juiste accessoires een weerspiegeling te maken van de bewoners. Alleenstaand of met kinderen een huis moet je omarmen met gezelligheid zonder het te overweldigen met te veel accessoires. Een paar grote items omringd door enkele sfeerelementen zijn meestal de sleutel tot succes en uw thuis.

Wat begon als vriendendienst, liep uit tot een totale woninginrichting en zelfs bedrijven hebben al van onze diensten gebruik gemaakt “Ontstaan uit passie, gegroeid naar vraag”

Adres: Hogeweg 12, 3237LD Vierpolders
Telefoonnummer: +31625316191
Stad: Vierpolders
Route: Hogeweg 12
Postcode: 3237LD



op zoek naar gerelateerd: Ab living instagram, Winkels Moriaanseweg Hellevoetsluis, Winkels Woonboulevard Hellevoetsluis, Meubelboulevard, Profijt Meubel Hellevoetsluis, Moerman meubelen, De Meubelaer, Moerman Feelings Hellevoetsluis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid